Akit, Saadet mitingini görmezden geldi

Akit, Saadet mitingini görmezden geldi

Yeni Akit gazetesi, Saadet Partisi'nin "ne füze,ne gözyaşı" mitingini görmezden gelme gerekçesini açıkladı.

Saadet Partisi'nin ülkemizde konuşlandırılacak olan patriot füzelerine karşı Gaziantep'te düzenlediği "ne füze,ne gözyaşı" mitingi Yeni Akit gazetesi tarafından "reklam alınmadı" gerekçesiyle yayınlanmadı.

Saadet Partisinin "ne füze,ne gözyaşı" miting haberini Akit gazetesinde göremeyen saadetli akit okurları, telefonla aradıkları akit yetkililerinden ilginç bir gerekçeyle karşılaştı.

Miting haberinin yayımlanmamasına tepki göstermek için aradıkları Yeni Akit gazetesi yetkililerinden ;" Saadet Partisi miting için gazetemize reklam vermedi ve biz de bu sebeple miting haberini gazetemizde yayınlamama kararı aldık" cevabını alan saadetli akit okurları adeta çileden çıktı.

 

BİZ BU MİTİNGİ ALLAH İÇİN YAPTIK

Yeni Akit gazetesinin "reklam alınmadı" gerekçesine tepki gösteren Saadet Partililer ;" Bi bu mitingi ülkemizi yabancı askerlerden,haçlılardan,siyonizmden korumak için yaptık. Ülkemiz üzerinde sinsi ve hain planları olan dış güçlere tepki göstermek için düzenledik ve herşeyden önce milli ve manevi değerlere sahip çıkmak şuuruyla Allah için düzenledik. Akit gazetesi gibi muhafazakar bir gazetenin partimize "reklam alınmadı" gibi komik bir gerekçeyle sansur uygulaması izah edilemez." dedi.

 

ONBİNLERİN KATILDIĞI MİTİNG, "YÜZLERCE" DİYE İFADE EDİLDİ

Saadet Partisi tarafından 06 Ocak pazar günü sağanak yağmur altında gerçekleştirilen "ne füze,ne gözyaşı" mitingine onbin üzerinde vatandaşın katıldığı belirtilirken, Muhafazakar haber ajansı olarak bilinen Cihan Haber Ajansı (cihan), yapılan mitinge katılımı "yüzlerce" diye ifade etmesi  tepkiyle karşılandı.

Saadet Partisi'nin yayın organı olarak bilinen Milli Gazete dışında diğer Zaman,Yeni Akit,Yeni Şafak,Milat,Türkiye gibi muhafazakar gazetelerin yapılan mitingi görmezden gelmesi ise dikkat çekti.

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.