SP'den Sert "Bağış" Tepkisi

SP'den Sert "Bağış" Tepkisi

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, “Ak Parti, Egemen Bağış’ı derhal ihraç etmelisin. Egemen Bağış, bu milletten bu ümmetten özür dilemelisin." dedi.

Mitingte katılımcılara seslenen Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Esmerer, “Ak Parti,  Egemen Bağış’ı derhal ihraç etmelisin. Egemen Bağış, bu milletten bu ümmetten özür dilemelisin. Milletvekilleri çıkıp günah işleme özgürlüğü var diyor, sen milletin malını götüreceksin bu özgürlük olacak var mı böyle bir şey. İslam’ın düsturu kötülükten men etmek iyiliği emretmektir. Peygamber Efendimiz bir kötülük varsa elinizle engelleyin gücünüz yetmiyorsa dilinizle engelleyin ona da güzünüz yetmiyorsa buğz edin diyor. Siz bu hadisin neresindesiniz. Ben şimdi diyorum ki rüşvetçinin alternatifi yolsuzluk yapan olamaz. Hırsızın alternatifi hırsız olamaz. Bunların bir alternatifi var oda Milli Görüş ve onun değerli adaylarıdır” dedi.

Milli Gazete'de yer alan habere göre, konuşmasına “Bugün dünyanın başkenti İstanbul’dayız.  Altıyüz yıl insanlığa huzur, barış ve adalet dağıtmış bir ecdadın payitahtındayız. “İstanbul elbet feth olunacaktır. Onu fetheden kumandan ne güzel kumandan, onu fetheden asker, ne güzel askerdir.” müjdesine mazhar olmuş, bir mübarek şehirdeyiz. Fethin sembolü, Fatih’in emaneti Ayasofya’nın huzurundayız. Efendimizi evinde misafir eden Eyüp Sultan’ın huzurundayız. Altıyüz yıl bütün dünyaya adalet dağıtan ecdadın huzurundayız. “Her bahar bir çiçekle başlar” diyerek bu kutlu yolu açan Erbakan Hoca’mızın huzurundayız.” diyerek başlayan Kamalak  “Ve bugün Elhamdülillah Sultan Fatih’in surlar önündeki askerleri gibiyiz. Yeni fetihlerin heyecanı içindeyiz. Bu coşkunuz, bu heyecanınız bu adanmışlığınızdan aldığım cesaretle huzurlarınızda bir kez daha ilan ediyorum; Ayasofya bizim namusumuzdur. Ecdadımızın emanetidir. Sultan fatih  “ya İstanbul beni alacak, ya ben İstanbul’u” demişti ya; Şimdi bende diyorum ki; “Nasıl Fatih’in İstanbul’u almasına, Bizans’ın surları engel olamadıysa, aynı şekilde Fatih’in emaneti olan Ayasofya’nın fetihten sonraki haline gelmesine de Batı hayranı iktidarların engellemesi devam etmeyecek. Ayasofya’nın hüzünlü bekleyişi Saadet iktidarıyla son bulacak. Hiç başka çözüm yok. İşte bu tarihi günde, ortaya koyduğunuz heyecan, bu inancın göstergesidir. Hepinizi yürekten kutluyorum.” dedi.

habervaktim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.