Saadet Lideri TERÖRİST SALDIRIYI LANETLEDİ.

Saadet Lideri TERÖRİST SALDIRIYI LANETLEDİ.

SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI KARAMOLLAOĞLU KAYSERİ’DEKİ TERÖRİST SALDIRIYI LANETLEDİ.

 

 

 

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde gerçekleşen terörist saldırı üzerine bir taziye mesajı yayınladı. Karamollaoğlu, “Bu menfur saldırıyı lanetliyor,  şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi.

 

Huzura, barışa ve kardeşliğe en çok ihtiyacımız olduğu bir dönemde,  her gün yeni bir acı ile sarsıldığımızı vurgulayan Karamollaoğlu, “Millet olarak kanlı ve sinsi bir kuşatmanın hedefindeyiz. PKK’sından Deaş’ına kadar, bütün küresel terör örgütleri Türkiye’yi hedef almış durumda. Her zaman ifade ettiğimiz gibi, ne kadar alçaklaşırsa alçaklaşsın, milletimiz teröre teslim olmayacaktır. Türkiye’nin bir korku imparatorluğuna dönüşmesine izin vermeyecektir” dedi.

 

Konya’da Mevlana Hazretlerinin 743’üncü vuslat yıldönümünü kutladığımız bir günde, Kayseri’de patlayan bu bombanın birlik ve beraberliğimizi hedef aldığını vurgulayan Karamollaoğlu, “Bu yüzden terör yoluyla Türkiye’yi karıştırmak isteyen karanlık mihraklara karşı verilecek en güzel cevap, millet olarak birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliğimize daha fazla sahip çıkmak olacaktır. Bugün bir kez daha rahmetle andığımız Hz. Mevlana’nın ifadesiyle söylemek gerekirse;

 

Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.

Bu karanlık dönemi el ele, yürek yüreğe vererek hep birlikte aşacağız. Bu duygularla Kayseri’deki saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun” dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.