Kamalak'a istifa çağrısı!

Kamalak'a istifa çağrısı!

Cemaat-hukumet kavgası Saadet Partisine sıçradı.

17 Aralık operasyonuyla ayuka çıkan cemaat-hukumet kavgası Milli Görüş hareketinin siyasi temsilcisi Saadet Partisi'ne de sıçradı.

Geçtiğimiz günlerde cemaate yakınlığıyla bilinen stv kanalına telefonla bağlanan Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Gülen grubunun Türkiye’nin en geniş kapsamlı, en hayırlı hizmet kuruluşu olduğunu söyleyerek ;“Hatta öyle ki içeride ve dışarıda devletin yapamadığı bir takım hizmetleri ifa etmektedir." açıklamasında bulunarak cemaatten yana tavır alan Kamalak, parti tabanını hayal kırıklığına uğratmıştı.

Saadet Partisi tabanında ciddi rahatsızlık oluşturan bu açıklamadan sonra genç Saadet Partililer sosyal paylaşım siteleri twitter ve facebook üzerinden Genel Başkan Mustafa Kamalak'ı istifa etmeye çağırdılar.

Genç Saadet Partililer tarafından Twitter ve facebook gibi sosyal paylaşım sitelerinde ; "Cemaat-Hükümet kavgasında Saadet Partisi Gen. Bşk. Mustafa Kamalak, Milli Görüş ruhuna aykırı tavır almıştır. Bu sebeple istifa etmelidir!" çağrıları yapılırken ; "Hukumet-Cemaat kavgasında Saadet Partisi Gen. Bşk. Mustafa Kamalak, Milli Görüş ilkelerinin dışına çıkarak merhum Erbakan hocamızın kemiklerini sızlatmıştır." yorumları ise dikatten kaçmadı.

Yapılan istifa ve tepki çağrılarına, Mustafa Kamalak'tan henuz cevap gelmedi.

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.