Üsküdar Gençliği'nden "Birlik" İftarı

Üsküdar Gençliği'nden "Birlik" İftarı

Üsküdar Gençliği, Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları'nın iftarında bir araya geldi.

Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları, anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Toplumsal kutuplaşmaya karşı Üsküdar'da yer alan siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının gençlik kollarının katılımıyla bir iftar programı düzenledi. İftara AK Parti ve CHP'nin Üsküdar Gençlik Kolları, Anadolu Gençlik Derneği Üsküdar Temsilciliği, Genç İHH Üsküdar Şubesi, Erbakan Vakfı Üsküdar Gençlik Kolları, Akademya Derneği ve TÜGVA Üsküdar Şubesi katıldı.
 
İftarda, Üsküdar'da ortak hareket edebilecek bir gençlik platformu oluşturulması fikri gündeme geldi.
 
Programı, israfın yaşandığı bazı iftar sofralarına da mesaj verecek şekilde düzenlendi. Kuzguncuk sahilinde ve açık alanda yapılan iftar, mütevazi sayılabilecek bir menü ile gerçekleştirildi.
 
Gürsu: Hepimiz bu ülke için çabalıyoruz!
 
İftar yemeğinin ardından bir teşekkür konuşması gerçekleştiren Saadet Partisi Üsküdar Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çağlayan Gürsu, "Umarım bu iftar yemeği Üsküdar' da bir birlikteliğin oluşmasına vesile olur. Fikirlerimiz ve uygulama yöntemlerimiz farklılıklar gösterse de, hepimiz bu ülkenin daha iyi bir geleceğe sahip olması için çabalıyoruz. Ortak paydada buluşup, birliktelik içinde hareket edebileceğimiz bir zeminin oluşmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.