Saadet İktidarının İşaret Fişeği Üsküdar'dan

Saadet İktidarının İşaret Fişeği Üsküdar'dan

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, partisinin gelecek iktidarının işaret fişeğinin Üsküdar'dan atıldığını söyledi.

 

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Divan Toplantısı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, il başkanlığı yöneticileri ile partinin 39 ilçe teşkilatından yöneticiler katıldı. Toplantıda bir selamla konuşması yapan Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanı Muhammet Gürlü, Üsküdar'ın İstanbul Boğazıyla Marmara'nın birleştiği eşsiz konumuyla İstanbul'un incisi olduğunu ifade etti.

Geçmişte Kabe toprağı olarak nitelendirilen Üsküdar'da İstanbul İl Divan toplantılarını gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Gürlü, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum ve yeryüzünde bir zulüm imparatorluğunun hakim olmasının toplantılarının önemini arttırdığını ve ülkemizin, İslam aleminin ve bütün bir insanlığın kurtuluş için Saadet Partisi'ni beklediğini söyledi.

Üsküdar'ın Yahya Kemal'in İstanbul'un fethine atfen kullandığı ifade ile "bir ulu rüyayı görenler şehri" olduğunu da söyleyen Gürlü, "Biz Milli Görüşçülerin ulu rüyası da mazlumlara ve mahrumlara umut ışığı olacak olan Saadet Partisi iktidarı. İşte bugün bizler de, ben inanıyorum ki, Milli Görüş'ün gelecek iktidarının işaret fişeğini, bir ulu rüyayı görenlerin şehri olan Üsküdar'dan, buradan, bu divan toplantımızdan atıyoruz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum