Saadet Üsküdar’da Gürlü Dönemi

Saadet Üsküdar’da Gürlü Dönemi

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığına Muhammet Gürlü seçildi.

Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nın 5. Olağan Kongresi, Altunizade Kültür Merkezi’nde coşkulu bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi.

 

Eski milletvekili ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Temel Karamollaoğlu, eski milletvekili ve Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Fethullah Erbaş,  Üsküdar Eski Belediye Başkanı Yılmaz Bayat, Saadet Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi ve 2014 yerel seçimleri Belediye Başkan Adayı Erol Belen’in de katıldığı kongrede, tek aday olarak seçime giden Muhammet Gürlü ilçe başkanlığı görevine seçildi.

 

Parti de daha önce çeşitli kademelerde görev alan Gürlü’nün, ekibinde genç isimler ön plana çıkarken, tecrübeli isimlerin varlığı da dikkatlerden kaçmadı.

 

Muhammet Gürlü kimdir?

            Aslen Rizeli olan Muhammet Gürlü, 01.11.1984 tarihinde Samsun’da doğdu. Eğitim hayatına Samsun’da başlayan Gürlü, lise eğitimini Üsküdar Burhan Felek Lisesi’nde, üniversite eğitimini ise Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamladı.

İş hayatı çerçevesinde bir süre Libya’da, eğitim almak üzere de bir süre Londra’da bulundu. Daha sonra vatani görevini Karabük’te tamamladı.

Halen özel bir şirkette finanstan sorumlu yönetici olarak çalışmaktadır.

Siyasi hayatı çerçevesinde, Saadet Partisi Üsküdar İlçe Başkanlığı’nda, gençlik kolları başkan yardımcılığı, ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkan yardımcılığı, Seçim Karargah Merkezi Başkanlığı ve vekaleten ilçe başkanlığı görevlerini üstlendi. Ayrıca bir süre Üsküdar Belediyesi Gençlik Meclisi’nde Saadet Partisi’ni temsilen görev aldı.

Bir süre Anadolu Gençlik Derneği’nin çalışmalarına katıldı.

18 yıldır Üsküdar’da ikamet eden Gürlü, İngilizce ve orta düzeyde Arapça bilmektedir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.