Toroğlu: Yıldırım şimdi de Kılıçdaroğlu'na yakınlaşıyor

Toroğlu: Yıldırım şimdi de Kılıçdaroğlu'na yakınlaşıyor

Sabah gazetesi köşe yazarı Erman Toroğlu önemli değerlendirmelerde bulundu.

Sabah gazetesi köşe yazarı Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın stadını bitirmeden bir yere varamayacağını söylerken önemli tespitlerde bulundu.

AZİZ YILDIRIM, KILIÇDAROĞLU İLE BAHÇELİ'Yİ KOYACAKYER BULAMIYOR

Beşiktaş kurtuluşunu yeni statta görüyor. Bu doğru bir yaklaşım mı?

Beşiktaş stadı olmadan hiçbir şey yapamaz. Onun için de çok para harcamadan ilerlemesi gerekir. Beşiktaş taraftarının da buna destek vermesi lazım. Şu aşamada başkan ve yönetiminin işi zor. Sebebi, stat Gençlik Spor Genel Müdürlüğü'nün. Beşiktaş bu stadı finansörlerle bitireceğini söylüyor. GSGM de Beşiktaş'tan finansörler açısından garanti istiyor. Vodafone'dan para alıyorlar ama haliyle bu para yeterli olmaz. GSGM, Beşiktaş'a "Garanti ver" diye yazı yazıyor, Beşiktaş veremiyor. Projeyi çizenlerin de tahsilat açısından sorunları olduğu söyleniyor. Gerekli evrakları imzalamadıkları için bu sefer Beşiktaş kıskaç altına giriyor. Büyükşehir mühürlemeye kalkıyor.

Tabi burada eski başkan Yıldırım Demirören'in de büyük payı var. Demirören bazılarının yanında Başbakan'a 'Bu borcu sileceğim' sözü verdi mi? Veya Başbakan, "Beşiktaş'ın borcunu sil" dedi mi? Merak ediyorum. Orman iki ateş arasında. Bir tarafta Çarşı var, bir tarafta Hükümet. İkisinin arası iyi değil. Bir de bu stadın yapılması gerekiyor. Devletten destek alamazsanız bu iş zor biter öyle veya böyle. Çünkü bazı kulüp başkanlarına bakıyorum mesela Aziz Yıldırım'a, işin başında "Başbakanıma laf söyletmem" diyordu. Şimdilerde Kılıçdaroğlu'yla Bahçeli'yi koyacak yer bulamıyor. İkisine de büyük devlet adamı sıfatını yakıştırıp yıkama yağlama edebiyatı yapıyor. Yani Süleyman Demirel'in yıllar önce söylediği gibi: "Dün dündür, bugün bugündür!"

Yazının tamamını okumak için tıklayınız.. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.