Sevilay Yükselir: Sen nasıl bir adamsın Aziz

Sevilay Yükselir: Sen nasıl bir adamsın Aziz

Sabah Yazarı Sevilay Yükselir, TFF Eski Başkanı Aydınlar'ın gözyaşlarını köşesine taşıdı.

Aziz Yıldırım'ın, oğlunu kaybeden Aydınlar için kullandığı, 'Yaşadığı acıyı unutsun diye voleybol şubesini ona verdik!' sözlerine tepkiler durmuyor. Sabah yazarı Sevilay Yükselir de köşesinde, Yıldırım'a sert ifadelerle yüklendi.  

'YILDIRIM'IN YALAN SÖYLEDİĞİNİ BİLE ANLATAMADI'

Aziz Yıldırım'ın yorumunun insafsızca olduğunu söyleyen Yükselir şöyle yazdı; 'Ha keşke o soru canlı yayında sorulmasaydı. Ne bileyim, atıyorum keşke bir gazete röportajında ya da banda çekilen bir kayıtta sorulsaydı. Öyle olmadı. Olamadı ne yazık ki o soru dün soruldu. Yüreği yanan Aydınlar da o epeyce ağır gelen soru karşısında duygularına hâkim olamadığı için kahroldu milyonların gözleri önünde. Ve öyle kahroldu ki genç yaşta kaybettiği biricik oğlundan bahsederken cümleler boğazında düğümlendi. Düşünün... Yıldırım'ın aslında yalan söylediğini, o sözleri ettiği tarihlerde oğlunun henüz hayatta olduğunu bile tam anlatamadı. Ve sonra da zaten toplantıyı yarıda kesip gitti.

'KİMSE DÖNÜP AZİZ YILDIRIM'A YUH ÇEKMİYOR'

Tabii dün yaşanan dramatik bu olay sosyal medyanın tartıştığı ilk gündem oldu. Ahali enteresan bir şekilde sadece gazeteciyi suçluyor, ağır sözlerle eleştiriyordu. Garip bir biçimde hiç kimse dönüp de Aziz Yıldırım'a "Yuh!" çekmiyordu. Hiç kimse "Allah seni bildiği gibi yapsın Aziz! Oturduğun koltuğu kaybetme korkusu yüreğini iyice taşlaştırmış. Nasıl bir vicdana sahipsin ki acılı bir baba için bu cümleleri kurdun? Velev ki doğru, söylediğin... Bir insanlık yapmış olsan bile Aydınlar için... Eee peki hiç mi utanmadın bunu dile getirirken?" demiyor! Demediğini, diyemediğini şimdi ben diyorum işte ve Aziz Yıldırım'a sesleniyorum: "Sen nasıl bir insansın be adam!" Sen nasıl bir adamsın Aziz Yıldırım?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.