Sabancı suikastinde ‘Paralel Yapı’nın parmağı var

Sabancı suikastinde ‘Paralel Yapı’nın parmağı var

Canan Barlas ile Gündem programında Sabancı suikasti ve DHKP-C terör örgütü masaya yatırıldı. Emniyet istihbarat eski başkanvekili Bülent Orakoğlu DHKP-C - Paralel Yapı ilişkisine dikkat çekti… Orakoğlu, "Sabancı suikastinde Paralel Yapı’nın parmağı var"

 

Canan Barlas ile Gündem programında Sabancı suikasti ve DHKP-C terör örgütü masaya yatırıldı. Emniyet istihbarat eski başkanvekili Bülent Orakoğlu DHKP-C - Paralel Yapı ilişkisine dikkat çekti… Orakoğlu, "Sabancı suikastinde Paralel Yapı’nın parmağı var" diye konuştu.

Orakoğlu şunları söyledi:

"Anayasayı koruma savcıları 2000 yılından itibaren günümüze doğru bütün bu kamu vicdanını yaralayan faili meçhul cinayetleri yeniden inceliyorlar. Bunun sebebi de bazı cinayetlerde Fetullahçı Terör Örgütü'nün çok ciddi anlamda devreye girmiş olması. Çok sinsi bir şekilde bu cinayetleri içinde yer aldıkları mesela Hablemitoğlu, Dink cinayeti daha birçok cinayetler... Bunlar inceleniyor şu anda. Bu Sabancı suikastinde 25 Aralık'ı yöneten savcı Muammer Akkaş'ın iç savcısı bu Sabancı cinayetinin. 2010 yılına kadar bunda kalıyor ne olduğu belli değil, 2010 yılında birden bire köpürttüler o zaman hatırlıyorum ben. 2010 yılında da Cihan Kansız, bunların hepsi kaçtı, yine bu Fetullah Gülen'in savcılarından olan Cihan Kansız bakıyor bu işe.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Sabancı cinayetinde de olma ihtimali büyük. Vardır demiyorum ama savcılara baktığımız zaman... Bu Sabancı cinayetini tabi biliyorduk ama biraz inceledim bu olay ortaya çıktıktan sonra, inanılmaz derecede bilgi kirliliği var. 20 tane iddia var. Bana göre Fetullahçı Terör Örgütü Gladyo'nun devreye girmiş olma ihtimali çok büyük."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.