İslam Coğrafyasından Selam ve Dualarla Döndüler

İslam Coğrafyasından Selam ve Dualarla Döndüler

İslam coğrafyasının en yoksul beldelerine, savaş ve krizlerin tam ortasına kadar Türkiye'li bağışçıların kendilerine emanet ettiği Kurban hisselerini ulaştıran Sadakataşı Derneği ekipleri, İslam coğrafyasından yürek dolusu selam ve dualarla yurda döndüler

 

İslam Coğrafyasından Selam ve Dualarla Döndüler

İslam coğrafyasının en yoksul beldelerine, savaş ve krizlerin tam ortasına kadar Türkiye'li bağışçıların kendilerine emanet ettiği Kurban hisselerini ulaştıran Sadakataşı Derneği ekipleri, İslam coğrafyasından yürek dolusu selam ve dualarla yurda döndüler. 

Gittikleri bütün coğrafyalarda Sadakataşı derneği bağışçılarına dualar ve niyazlarda bulunulduğu, kendilerine iletilen bütün teşekkür ve duaları bağışçılar adına kabul ettiklerini belirten dernek başkanı Kemal Özdal, Bu Kurbanla birlikte çeşitli bölgelerde tespitler ve projeler oluşturduklarını, bayramın hemen sonrasında bütün İslam coğrafyasında yardım faaliyetlerini hız kesmeden sürdüreceklerini belirtti.

Bu yıl, Afganistan, Arakan, Bosna, Bulgaristan, Cezair, Çad, Filistin ve Gazze, Irak, Lübnan Filistin Mülteci Kampları, Lübnan Filistin Mülteci Kampları, Somali, Sri Lanka, Suriye, Ürdün Filistin Mülteci Kampları, Ürdün Suriye Mülteci Kampları, Yemen ve Türkiye'de kurban kesim ve dağıtımları gerçekleştiren Sadakataşı derneği, İslam coğrafyasında yaklaşık 17.500 Aileye Kurban eti ulaştırdı. Sadece kurban değil, Türkiyeli bağışçı ve hayırseverlerin selamlarını da ileten dernek, bu yıl Savaş bölgeleri, mülteci kampları, katliam ve zulmün olduğu her yerde mazlum ve muhtaç halklara ulaştı.

Sadakataşı derneği bu yıl toplam 17 ülke ve bölge ile Türkiye'de toplam 3.541 Hisse kurbanı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Dünyanın Tüm Mülteci Kamplarında Kurban Organizasyonu

Sadakataşı derneği bu yıl dünyadaki tüm mülteci kamplarında kurban kesim ve dağıtımı gerçekleştirdi. Ürdün, Lübnan ve Türkiye'de bulunan Suriye ve Filistin kampları, Arakan, Bangladeş, Somali, Gazze, Yemen ve Batı Sahradaki mülteci kamplarına ulaşarak oralardaki mültecilere kurban etlerini ve Türkiyeli hayırseverlerin selamları ilettiler.

Kurban Sonrasında Kış Yardımları

Sadakataşı Derneği Kurban yardımlarının hemen ardından kış yardımları kapsamında Suriye içlerinde ve mülteci kamplarında kışlık kıyafetler, battaniye, kazak, atkı, bere gibi tekstil malzemelerinin yanı sıra gıda malzemeleri, bebek bisküvisi, süt, bebek maması, bebek bezi gibi malzemelerden oluşan kışlık yardımlarla bölgelerde çalışma yapmaya devam edecek.

Son dönemde yaptığı projeler ve yardımlarla adından sıkça söz ettiren Sadakataşı Derneğine www.sadakatasi.org.tr adresinden ve 0216 614 04 61 numaralı telefonlardan ulaşılabilir.

Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.