Sadri Şener Fenerbahçeli çıktı

Sadri Şener Fenerbahçeli çıktı

Sadri Şener, 1967 yılından önce Ankara’da okurken sarı lacivertli kulübü desteklediğini açıkladı.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, yine ortalığı karıştıracak bir itirafta bulundu. Ankara'da okurken Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Şener, "Trabzon'da olsaydım da G.Saraylı olurdum" diye konuştu.
 
"FENERBAHÇE'Yİ TUTUYORDUM"
SKY Türk 360'a konuşan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "1967'den önce Fenerbahçe'yi tutuyordum. Ankara'da okuyordum. Trabzon'da olsam Galatasaraylı olurdum. Rahmetli Kaya Çilingiroğlu abimiz vardı o anlatmıştı. Fakir olanlar, İdmangücü'nü destekleyenler Beşiktaş'ı tutardı; zengin olanlar, Halk Partili olanlar Galatasaray'ı tutardı; Fenerbahçeli olanlar ilse 2-3 kişi ya vardı ya yoktu...
 
Trabzon'un dışında okuyanlar çeşitli takımları tutmuşlardır. Sonunda herkes Trabzonspor çatısı altında toplandı" dedi. 1461 Trabzon'un bu kadar başarılı olacağını beklemediklerini belirten Sadri Şener şunları söyledi:
 
"Burak Yılmaz da bize geldiğinde çok iyi değildi. Fenerbahçe eşantiyon olarak bıraktı onu. Baktık Burak büyük Burak oldu. Sonra bizden ayrıldı. Çok konuşulmasını istediğimiz bir oyuncu değil." 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.