Şafak Sezer: "Özür dilerim Başbakanım"

Şafak Sezer: "Özür dilerim Başbakanım"

Gezi Parkı olaylarının ön saflarındaki sanatçılardan Şafak Sezer, AK Parti'nin iftarına katıldı ve Başbakan Erdoğan'dan özür diledi.

Gezi Parkı olaylarının önder sanatçılarından Şafak Sezer, dün akşam AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın iftarına katıldı. Sezer, masasına gittiğiBaşbakan Erdoğan'dan özür dileyip elini öpmek istedi. 5 dakika süren sohbete Sezer'in oyuncu arkadaşları ile Emine Erdoğan da dahil oldu.

Yeni Şafak Gazetesi'nden Ersin Çelik'in haberine göre; Gezi Parkı olaylarının ön saflarındaki sanatçılardan Şafak Sezer'in, dünkü AK Parti iftarında Başbakan Erdoğan ile koyu sohbeti dikkat çekti.

Gezi Parkı olayları esnasında provoke eden twitler atıp yolları trafiğe kapatan grupları yönlendirmesiyle ön plana çıkan Sezer'in, dün katıldığı iftarda yaptıklarından pişman olduğunu belirterek Başbakan Erdoğan'dan özür dilediği öğrenildi.

ELİNİ ÖPMEK İSTEDİ

Kolpaçino film serisindeki oyuncu arkadaşlarıyla iftar masasına gelen Şafak Sezer'in, tokalaşma esnasında Erdoğan'ın elini öpmeye kalkışması dikkatlerden kaçmazken, Emine Erdoğan'ın da dahil olduğu koyu sohbet yaklaşık 5 dakika sürdü.

"BEN BAŞBAKANIMI SEVİYORUM"

Erdoğan ile iftarda buluşup özür dilediği için bazı çevreler tarafından eleştirilen Şafak Sezer, twitter'dan açıklama yaptı. Sezer, "Bir insanı sevmek döneklikse, Ben başbakanımı seviyorum, ne ak partiden anlarım, ne de siyasetten... Kişileri sevmek emek ister" dedi.

BAŞBAKANIMIZLA...

Sezer, Erdoğan ile görüşmesinin fotoğrafını ise instagram ve twtter hesabından paylaştı. Sezer'in "İftar yemeği. Başbakanımızla" ifadeleriyle yaptığı paylaşım sosyal medyada günün konusu oldu.

BARBAROS'U TRAFİĞE KAPATMIŞTI

Gezi parkı eylemleri sürecinde aktif rol alan ve Şafak Sezer, 21 Temmuz gecesi meydana gelen olaylarda Barbaros Bulvarı'nda yönlendirdiği grupla yolu trafiğe kapatmış ve sosyal medyada kahraman ilan edilmişti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.