İskenderpaşa'dan Çok Anlamlı Seçim Bildirgesi

İskenderpaşa'dan Çok Anlamlı Seçim Bildirgesi

Sağduyu Partisi'nden yine çok anlamlı bir seçim açıklaması geldi

Günümüz Türkiye’sinin milli ve kültürel mimarı konumundaki Rahmetli Mehmed Zahid Kotku ve Mahmud Es'ad Coşan Hocaefendiler ile bilinen, Nakşibendi Tarikatının bir kolu olan İskenderpaşa Cemaati 24 Haziran seçimleri için kararını verdi. Sağduyu Partisi aracılığıyla açıklamasını yapan İskenderpaşa Cemaati, referandumda verdiği desteği yenilediğini ortaya koyarken, AMA diyerek bu grubun geçmişten günümüze toplumun milli ve manevi değerlerinin temsilcisi ve koruyucusu olduğunun bilinmesini, şer odaklarına benzemediğini ve onlardan farklı olarak yapmak ve geliştirmek amacını geçmişten gelen bir görev olarak devam ettirdiğini vurguladı.

Üvey değil asıl olduğunu, milleti ve devleti bölmek ve ele geçirmek derdinde olanlardan olmadığını ve onlarla aynı muameleye maruz kalmaması gerektiği seçim açıklamasında vurguladı.

Her ne kadar birkaç hafta önce İskenderpaşa mahzun açıklamasıyla mağduriyetini dile getirmiş olsa da çıkarlarının değil ümmetin birlik ve beraberliğinin önce olduğunu, derdinin yıkmak değil yapmak olduğunu açıkça göstermiş oldu.

Seçim sonucunun tüm milletimize hayırlı olması dileğiyle…

Sağduyu Partisi adına Muharrem Nureddin Coşan'in yaptığı seçim açıklamasını aşağıdaki linklerden görebilirsiniz.

http://www.akradyo.net/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10156046051338889&id=63663858888

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.