Sağlık çalışanları ambulansta lahmacun yedi

Sağlık çalışanları ambulansta lahmacun yedi

Adana 112 Acil Servis çalışanlarının ambulansta lahmacun ziyafeti sosyal medyada günün konusu oldu. Adana'da yaşanan bu olay Elazığ’da ortaya çıkan yoğun bakımda kebap partisini hatırlattı.

Bir sağlık çalışanı tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, Adana 112 Acil Servis çalışanı 6 kişi, ambulansın içindeki sedye üzerine kurdukları sofrada lahmacun yiyor.

 

Beğeni gördüğü kadar tepki de çeken fotoğraf için Facebook’taki grubun bir üyesi, "Yesinler yemek yemelerinde sıkıntı yok da zaten mimlenmişiz bir kere. Ne diye paylaşıyorsunuz yoğun bakımda kebap işine dönecek" şeklinde yorum yaptı.

 

Başka bir üye de "Böyle şeyleri paylaşmayın yer mi yoktu ambulansta yiyorsunuz. Yoğun bakım olayına dönecek" diyerek uyarıda bulunuyor. Yüzlerce kişinin beğendiği fotoğrafa yorum yapan grubun baş bir üyesi de "Bu kareyi bilemiyorum ama bizzat gördüklerimden yola çıkarak, genelde olağanüstü olayların yaşandığı afet bölgelerinde maalesef yer yok. İnsanlar güvensiz sahada olası bir patlama gibi veya onlarca aç susuz afetzede karşısında ortaya kurulmak yerine mecburen zorunlu olarak olay yerinden ayrılmamak koşuluyla konuşlandırıldığı araçların içinde zaruri ihtiyaçlarını bir an önce karşılamak zorunda kalıyor.Sınır kapısı görevlendirilmeleri gibi" tespitinde bulunuyor.

Elazığ'da da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kebap yerken fotoğrafları sosyal medyaya düşen yardımcı sağlık görevlisi 2 kişinin yapılan soruşturma kapsamında işlerine son verilmişti.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.