Altın 2,238.28
%0.27
BIST 8,792.48
%0,85
Dolar 32.34
%0.08
Euro 35.08
%0.37
İstanbul
16°
Sağnak Yağış Uyarısı

Sağnak Yağış Uyarısı

Yetkililer bazı bölgeler için sağanak yağış uyarısı yaptı. Sıcaklıklar ise yurt genelinde artmaya devam ediyor.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; Doğu Anadolu’nun doğusu, Edirne ve Çanakkale ile öğleden sonra Afyonkarahisar ve Isparta çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde ise Marmara'nın batısı ve Kuzey Ege kıyılarının aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde ve İzmir'in kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor." denildi.

 
MARMARA:Parçalı yer yer çok bulutlu, Edirne ve Çanakkale çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren bölgenin batısının aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Edirne ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor. 
 
EGE:Parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra Afyonkarahisar, akşam saatlerinden itibaren İzmir, Manisa ve Aydın çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde İzmir'in kıyı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.
 
AKDENİZ:Parçalı bulutlu, öğleden sonra Isparta çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
İÇ ANADOLU:Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
BATI KARADENİZ:Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.
 
ORTA ve DOĞU KARADENİZ:Az bulutlu ve açık, Doğu Karadeniz ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.
 
DOĞU ANADOLU:Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
 
GÜNEYDOĞU ANADOLU:Parçalı yer yer çok bulutlu Siirt çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

 
 
  •  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.