Şahan'dan Cem Yılmaz'a şok haber

Şahan'dan Cem Yılmaz'a şok haber

Recep İvedik tiplemesiyle gönüllerde taht kuran Şahan Gökbakar rakibi Cem Yılmaz’ı kızdıracak bir karar aldı.

Cem Yılmaz'ın 'Yahşi Batı' filmi beğeniyle izlenirken en büyük rakibi Şahan Gökbakar'ın 'Recep İvedik' filmi de vizyona girmek için gün sayıyor. Sık sık yaşadıkları polemiklerle gündeme gelen ikili arasındaki soğuk savaş önümüzdeki günlerde de devam edeceğe benziyor.

‘FİLMİ DE İZLEMEYİN’

Gökbakar'ın "Cem'in filmlerini izliyorum aramızda husumet yok' şeklindeki açıklamaları da halen hafızalardaki yerini koruyor. Ancak yeni filminin montaj çalışmaları ile ilgilenen Şahar Gökbakar'ın bu yüzden Yahşi Batı'yı izleyemediği ortaya çıktı. İddialara göre ünlü oyuncu, Recep İvedik 3 filminin vizyona gireceği 12 Şubat tarihine kadar tüm ekibine konuşma yasağı getirdi. Yapımcısından oyuncusuna, figüranından set işçisine kadar herkese Yahşi Batı ve Cem Yılmaz ile ilgili kimseye tek kelime söylememelerini tembih eden Gökbakar bir dedikoduya göre de ekibinden Yahşi Batı'nın izlenmemesini istemiş.

YASAK NEREYE KADAR?

Gökbakar'ın yardımcıları, Yahşi Batı ile ilgili konuşmayacaklarını, ünlü oyuncunun filminin montajında olduğu için Yahşi Batı'yı izleyemediğini açıkladı. Bakalım 15 Şubat'ta Recep İvedik 3'ün ilk üç gün izlenme rakamları ortaya çıktığında bu konuşma yasağı nasıl bir boyut kazanacak?

HABER: Batuhan ÖZKARDEŞLER

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :