"Cevap ver Aziz Yıldırım!"

"Cevap ver Aziz Yıldırım!"

Şahin Ulu'dan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Yönetim ve Denetleme Kurulları'na şok sorular

Ünlü spor adamı Şahin Ulu'dan Fenerbahçe ile ilgili iddialar bitmek bilmiyor. 5 Mart'ta www.haberseninle.com Spor Yönetmeni Tansu Sarı'ya Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Asbaşkanlar Şekip Mosturoğlu ve İlhan Ekşioğlu'nun tüzük ihlâli gereğince kulüpten ihraç edilmeleri gerektiğini belirten Şahin Ulu Disiplin ve Denetleme Kurulu'nun görevlerini yapmadığını açıklamıştı. Ardından da kulübe iki adet ihtarname gönderildi. İhtarname'nin süresinin bitimine 5 gün kala Fenerbahçe camiasından en ufak bir açıklama gelmedi.

Şahin Ulu bugün de Fenerbahçe'nin 2011 yılı mali bilançosu hakkında olay açıklamalar yaptı. 2011 yılı bilançosunda Fenerbahçe Kulübü'nde muhasip üyenin Murat Özaydınlı olduğunu belirten Ulu "2011 yılı bilançosunda ÇEŞİTLİ GİDERLER kalemi altında harcanan 15 milyon liranın mesnedi nedir? Bu giderlerin yasal dayanağı var mıdır? Denetleme Kurulu bu bilançoyu nasıl onayladı? Başkan Aziz Yıldırım başta olmak üzere Muhasip Üye Murat Özaydınlı ve Fenerbahçe Yönetimi'nden açıklama bekliyorum" dedi.

Bakalım Şahin Ulu'nun sorularına Fenerbahçe cephesinden nasıl bir yanıt gelecek? Biz her zaman gerçeklerin yanındayız. Kulübü bakkal gibi yönetiğini söyleyen Başkan Aziz Yıldırım ile o dönemin Muhasip Üyesi Murat Özaydınlı konuyla ilgili cevap haklarını kullanırlarsa seve seve sitemizde görüşlerine yer vereceğiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.