Samet Aybaba'dan şoke eden açıklama

Samet Aybaba'dan şoke eden açıklama

Yöneticiler ile konuşan Beşiktaş’ın hocası Aybaba “Quaresma’yı affedersek başta Fernandes olmak üzere birkaç futbolcumun performansı düşer” dedi

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, daha önce her fırsatta Quaresma’yı affedilmesi için yönetimden özür dilemesi ve takımda oynamak istediğini belli edecek bir davranışta bulunması gerektiğini söylüyordu. Tecrübeli hoca, “O bize 1 adım gelsin, biz 3 adım gideriz” dediği Portekizli için yöneticiler ile yaptığı görüşmede şunları söyledi:

“Oyuncuların büyük çoğunluğu disiplinsiz tavırları ve geçen sezon idmanlarda gençlere kasten tekme attığı için affedilmesine sıcak bakmıyor. Dönerse başta Fernandes olmak üzere birkaç ismin performansı düşer.”

5 GENÇ İÇİN İDMAN VAKTİ

Beşiktaş’ta kadro dışı kalan ve başka takımlara gitmeye yanaşmayan Atınç, Emre, Tanju ve Burak’ın yanı sıra bu sezon kiralanmayan Rıdvan, bugün Ümraniye’de idmanlara başlıyor.

Rıdvan bu kez kiralanmadı

Beşiktaş’a 2009’da gelen ve yaşadığı ciddi sakatlık sonrası eski formuna ulaşamayınca Karabük ve Elazığ’a kiralanan Rıdvan Şimşek, bu kez kadroda tutuldu. Rıdvan’ın A Takıma alınmasa da gönderilmemesinin sebebi ise bu oyuncunun satılması halinde kiralandığı takımlara da yetiştirme bedeli ödenecek olması. Kartal, bu sayının 3’e çıkmaması için Rıdvan’ı kiralamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.