Şamil Tayyar 'maalesef' haklı çıktı

Şamil Tayyar 'maalesef' haklı çıktı

Şamil Tayyar'ın bugün yazdığı yazısında, askerlerin mayınlı bölgelere göreve gönderildiği ve şehit sayısının artacağı yazıldı. Akşama kalmadan ilk şehit geldi.

Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, yargının açıklamalarıyla başlatılan, yumruk olayıyla yükseltilen, faşizan yazılarla zirveye çıkartılan dalganın, mayınlı bölgelere askerlerin göreve gönderilerek gelecek şehit haberleriyle büyük bir kaosa dönüştürüleceğini yazdı.

Tayyar'ın yazısı bugün Star Gazetesi'nde yayınlandı. Referandum öncesi Yeni Kaos Planı'nı anlatan Tayyar'ın yazısı akşam saatlerine kalmadan gerçek oldu ve mayından şehit haberi geldi.

Taraf Gazetesi de geçtiğimiz günlerde, askerlerin mayınlı bölgelere arama tarama görevine gönderildiği ve şehit haberlerinin artacağını yazmıştı.

Yumruk olayıyla yükseltilen, Hürriyet'ten yazarların faşizan söylemleriyle zirveye çıkartılan şehitler üzerinden kaos oluşturma gerilimi böylece yeni bir aşamaya geçti.

Mayınlı bölgelere sevk edilen askerler kaçınılmaz olarak şehit tabutlarıyla birliklerine dönüyor. Bu şehit cenazelerinde ise yeni yumruk saldırıları ve belki de daha fazlası sahneye konulacak ve referandum öncesi büyük bir kaos oluşturulacak.

Aktif Haber

Etiketler :