İmam ve kızı kazada hayatını kaybetti!

İmam ve kızı kazada hayatını kaybetti!

Samsun'da bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında araçtaki imam ile ilahiyat öğrencisi kızı hayatını kaybetti.

Kaza, Samsun'un Canik ilçesi Asarcık Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 11 Ağustos 2013 günü oğlunun düğün davetiyesini kızıyla birlikte dağıttıktan sonra dönüş yolunda olduğu iddia edilen imam Ahmet Gökyer'in kullandığı 55 EH 463 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlanarak alt yola düştü.

Metrelerce yüksekten düşerek hurdaya dönen araç, bugün saat 16.30 sıralarında çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilerek polise ihbarda bulunuldu. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Atatepe köyü imamı Ahmet Gökyer (53) ve ilahiyat fakültesi öğrencisi kızı Süveybe Gökyer'in (21) hayatını kaybettiklerini tespit etti. Bu sırada aile yakınları ve akrabaları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. İmam Ahmet Gökyer ve kızı Süveybe Gökyer'in cesetleri incelenmek üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.