Samuel Eto'o Anzhi'yi uçurdu! / VİDEO

Samuel Eto'o Anzhi'yi uçurdu! / VİDEO

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda Anzhi, sahasında konuk ettiği Young Boys'u 2-0 mağlup etti ve grupta 4 puana yükseldi. Galibiyetin mimarı, 2 golle takımını sırtlayan Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o oldu.

Avrupa Ligi A Grubu'nda Anzhi, sahasında konuk ettiği Young Boys'u 2-0 mağlup etti ve grupta 4 puana yükseldi. Galibiyetin mimarı, 2 golle takımını sırtlayan Kamerunlu yıldız Samuel Eto\'o oldu.

 

Maçın ilk bölümünde konuk takım Young Boys, etkili olan taraftı. Özellikle yan toplarla gol arayan deplasman ekibi, yakaladığı pozisyonlarda ise Anzhi kalecisi Vladimir Gabulov'u geçemedi.

İlk devrenin ilerleyen bölümlerde dengeyi sağlayan ev sahibi de skoru değiştiremedi ve soyunda odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İsviçre temsilcisi, ikinci yarıya da rakibine oranla daha iyi başladı. Uzak mesafeli etkili şutlarla golü arayan Young Boys, bu bölümde de golü bulmayı başaramadı.

Dakikalar ilerledikçe galibiyet için rakibinin üzerine gitmeye başlayan Anzhi, mücadelenin 60'ıncı dakikasında penaltı kazandı. Zhirkov'un soldan ortasında elle müdahalede bulunan Zarate, penaltıya sebebiyet verdi. Penaltıda topun başına geçen Samuel Eto\'o, takımını 62'de 1-0 öne geçirdi.

Bu golden sonra oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Anzhi, yakaladığı kontra ataklarla farkı artırmak istedi. Rusya ekibi, bu fırsatı da ancak 90'da yakaladı. Sağ kanattan hızlı çıkan Oleg Shatov, arka direğe yerden ortaladı. Orada topla buluşan Eto'o, şık bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmadı ve mücadele, ev sahibi Anzhi'nin 2-0 üstünlüğüyle sonuçlandı. Anzhi, A Grubu'nda 4 puana yükseldi. Young Boys ise puansız son sırada kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.