İster takla atarım ister tepinirim!

İster takla atarım ister tepinirim!

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Gençlerbirliği maçında tepki çeken gol sevincine ilişkin, ilginç açıklamalarda bulundu..

Bordo-beyazlı takım, hafta sonu karşılaşacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını, Teknik Direktör Yılmaz Vural yönetiminde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Yılmaz Vural, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gençlerbirliği maçında pozisyon sayısında 7'ye 4 üstün olduklarını ve maçı hak ederek kazandıklarını belirtti.

Gençlerbirliği'ni yenmelerinin Kayseri ile oynayacakları maçta en azından artık takımına güvenen, tekrar onunla birlikte mutlu olmayı düşünen bir taraftar kitlesini oluşturabilmek manası taşıdığını ifade eden Vural, ''Ben inanıyorum ki Sanica Boru Elazığspor takımı taraftarını artık kazanmış, geri getirmiş, birlikte davranan ve sezon boyunca da beraber bu heyecanı yaşayacak hale gelmiş olduğunu düşünüyorum. Yani bu açıdan da çok mutluyuz''

Vural, takımda sakatlıkları süren Bülent Ertuğrul ve Amr Zaki'nin Kayserispor maçında forma giyemeyeceklerini ifade ederek, maçta Atatürk Stadı'nın tüm koltuklarının dolmasını istedi.

İçeride dışarıda rakip ayrımı yapmaksızın, puan cetvelindeki yeri kendilerini hiç ilgilendirmeden, tek düşüncelerinin her takımı yenip 3 puan kazanabilmek olduğunu söyleyen Vural, şöyle dedi:


''Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor ile oynayacağımız bir kupa maçı var. Yönetim ve oyuncularım ile birlikte aldığım bir karar var. Lig maçında şans bulamamış oyuncularımızı burada oynatacağız. Ve tamamen onların da bir resmi maçtaki durumlarını gözlemek istiyorum. Çünkü oyunda tanıyoruz arkadaşlarımızı. O yüzden bu maç bu kardeşlerimizle oynanacaktır, onu da söylemiş olayım.''

-Gençlerbirliği maçındaki gol sevinci-
Vural, bir gazetecinin ''Gençlerbirliği maçındaki gol sevincinden sonra rakip takımın yöneticilerinin tepki gösterdiğini'' belirtmesi üzerine, şunları söyledi:


''Benim nasıl sevineceğime Gençlerbirliği'nin bir yöneticisi karar veremez galiba. İster takla atarım, ister tepinirim, onları rencide etmeyecek şekilde. Tabi yani onları rencide edecek bir şey de yapmadım. Dolayısıyla tabi ki rakibi üzecek, kıracak şeyler olmamak kaydıyla her türlü sevinç şeklimiz herkesin kendine özeldir. O arkadaşımız biraz haddini aşmış galiba.''

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.