Sarıgül: Ben CHP'nin Türkiye'ye armağanıyım

Sarıgül: Ben CHP'nin Türkiye'ye armağanıyım

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ardahan ziyaretinde açıklamalarda bulundu.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'ye katılacağıyönündeki iddialara ilişkin, "Sayın genel başkanın değerlendirmeleri gerçekten son derece objektif ve sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmeleri gerçekten bizim yıllardan beri sürdürdüğümüz çalışmalara sevgiyle bakan bir anlayıştır, kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.

'SAVAŞ DEĞİL BARIŞ OLMALI'

Ardahan'a gitmek üzere özel uçakla Kars Havalimanı'na gelen Sarıgül, ArpaçayBelediye Başkanı Enver Akkaya, Çıldır Belediye Başkanı Nurettin Aygün, partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Sarıgül, burada düzenlediği basın toplantısında, vatandaşlar arasında herhangi bir ayrım yapmayacaklarını belirterek, başı açık olanın da kapalı olanın da iş bulmasını istedi.

Barışın Türkiye'nin her yerinde tesis edilmesi gerektiğini ifade eden Sarıgül,"Analarımızın göz renkleri farklıdır ama göz yaşları aynıdır. Onun içinTürkiye'nin her noktasında, dünyanın her noktasında inşallah silahlar gitmeli ve barış gelmeli. Biz barışı her şeyin üzerinde tutuyoruz. Dünyanın ve Türkiye'nin her noktasında savaşlar olmamalı mutlaka barış olmalıdır"dedi.

'İSTANBUL'DA SEVGİ KAZANACAK'

Öfkeye, kine, endişeye ve nefrete yer olmaması, sevginin kazanması gerektiğine vurgu yapan Sarıgül, şunları kaydetti:

"Sevginin kazanması için yollardayım. Önümüzde yerel seçimler var.İstanbul'da sevgi kazanacak, ülkemizde de bütün yurttaşlarımız kazanacak.İstanbul'da da AK Parti'li, CHP'li, MHP'li, DSP'li, Anavatan partili, Doğruyolpartili, BDP'li bütün yurttaşlarımız kazanacak çünkü biz yurttaşlarımızın Allah izin verirse, rabbim inşallah kısmet ederse biz yurttaşlarımızın yüzde yüzünü kucaklamak ve yüzünü güldürmek için yollardayız."

'CHP GENÇLİK KOLLARININ TÜRKİYE'YE ARMAĞANIYIM'

Sarıgül, bir gazetecinin "Sayın Kılıçdaroğlu'nun CHP'ye katılın çağrısını nasıldeğerlendiriyor sunuz?" sorusunu şu şekilde yanıtladı:

"Mustafa Sarıgül CHP'nin gençlik kolu sekreteridir, CHP'nin gençlik kolubaşkanıdır, CHP'nin ilçe başkanıdır, SHP'nin kurucusudur, SHP'ninmilletvekilidir, TBMM Başkanlık Divanı üyesidir, DSP'nin belediyebaşkanıdır, CHP'nin belediye başkanıdır. Mustafa Sarıgül ve arkadaşlarının doğurultu tutarlılığı vardır. Mustafa Sarıgül demokrasi ve özgürlük mücadelesi vermiştir daha sonra arkadaşlarıyla birlikte Türkiye Değişim Hareketi'ni kurmuştur. Mustafa Sarıgül CHP Gençlik Kolları'nın Türkiye'ye bir armağanıdır ve bir siyaset adamı olarak Mustafa Sarıgül siyasette sıfırdan bu noktaya kadar gelen bir kardeşinizdir. Türkiye Değişim Hareketi kendi koltuğunu korumaz, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'ni korur. Bu nedenle tekrar tekrar sayın Kılıçdaroğlu'nun Türkiye Değişim Hareketi ile ilgili, Mustafa Sarıgül ile ilgili değerlendirmelerine çok teşekkür ediyorum. Sayın genel başkanın değerlendirmeleri gerçekten son derece objektif ve sayın Kılıçdaroğlu'nun değerlendirmeleri gerçekten bizim yıllardan beri sürdürdüğümüz çalışmalara sevgiyle bakan biranlayıştır kendisine çok teşekkür ediyorum."

Sarıgül, açıklamasının ardından Kafkas oyunları ekibi ve davul zurna eşliğinde Ardahan'a uğurlandı.ENSONHABER

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.