Sarıgül'ü bitirme görevi Baykal'ın!

Sarıgül'ü bitirme görevi Baykal'ın!

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Şişli Belediye Başkanı Sarıgül'ün partinin başına geçme planını bozmak için harekete geçti.

Gökan ŞAHİN - ROTAHABER / ÖZEL - CHP'nin başına geçme planları yapan Mustafa Sarıgül'ün bu planını bozma görevi Baykal'a verildi. Baykal, ilk hamlesini dün medyaya sızdırdığı “Mustafa Sarıgül CHP’ye gelirse, CHP Çapulcu partisine döner.” şeklindeki açıklamasıyla yaptı. Baykal'ın Sarıgül'ü bitirmek için harekete geçtiğini doğrulayan ikinci isim ise Ankara kulislerinden geçtiği isabetli haberleriyle bilinen Milat gazetesi Ankara Temsilcisi ve Yazarı Aslan Değirmenci oldu.
 
SARIGÜL'Ü BAYKAL BİTİRECEK!
 
Değirmenci, Baykal'ın dün Meclis muhabirleriyle yaptığı toplantının ardından twitterda yaptığı açıklamada, "Kılıçdaroğlu, Baykal'ın koltuğuna kondu ama Baykal Kılıçdaroğlu'nu koltuktan etmeyecek. Sarıgül'ü Baykal bitirecek! Sağlam bilgi." diyerek, Baykal'ın Sarıgül'ü bitirmek için harekete geçtiğini belirtti.
 
Açıklamasında Baykal'ın son sözünü henüz söylemediğini vurgulayan Değirmenci, 2005 yılında yaşanan olaylı kongreye de işaret ederek, "Baykal, Sarıgül için son sözünü söylemedi. 2005 kongresinde yuttukları var" ifadesini kullandı.
 
BAYKAL'IN ELİNDE 150 SAYFALIK YOLSUZLUK DOSYASI VAR
 
Öte yandan, Baykal'ın, Sarıgül'ü bitirmek için elindeki 150 sayfalık yolsuzluk dosyasını kullanacağı belirtiliyor. 
2005 yılında Deniz Baykal’ın yakın çalışma arkadaşları tarafından hazırlanan 150 sayfadan oluşan yolsuzluk dosyası, şuan PM üyelerine sunulmak üzere güncelleniyor. 2005 kongresinde Baykal’ın, Mustafa Sarıgül’e karşı elini güçlendiren bu dosyanın, Sarıgül CHP'ye katılmak için dilekçesini parti yönetimine sunduğu anda gündeme getirileceği belirtiliyor.
 
Baykal'ın CHP içinde bir süredir yaşanan savaşa müdahil olmasıyla, partide sular daha da ısınacak gibi görünüyor.
 
KAYNAK: ROTAHABER


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.