‘Sarıgül Gezi Projesi’

‘Sarıgül Gezi Projesi’

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının bir ‘Gezi projesi’ olduğunu belirtti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının Gezi projesi olduğunu açıkladı.  Külünk, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile kavgalı olan CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’in tanınmış bir işadamı tarafından barıştırıldığını söyledi.

ŞİŞLİ VE BAKIRKÖY BELEDİYE BAŞKANI BARIŞTIRILDI

Metin Külünk sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden şu açıklamalarda bulundu: “Gezi’den itibaren düşünelim neler yapıldı ve kim? Niçin yaptı? Şişli Belediye Başkanı (Mustafa Sarıgül) ile kavgalı olan CHP’li Bakırköy Belediye başkanını (Ateş Ünal Erzen) kim barıştırdı? Hem içerden, hem de daha çok dışardan tanınmış bir işadamı tarafından tabi ki… Sonra Şişli Belediye Başkanı parti kuracaktı! Kimler niçin engelledi? Baykal CHP’nin başından uzaklaştırıldı.

“BAYKAL SARIGÜL’ÜN İKNASI İÇİN 28 ŞUBAT’IN AKLI GÖRÜŞTÜ”

“6 Temmuz’da Baykal CHP’li Başkan’larla buluştu. 17 Temmuz 2013 Beykoz Konaklarında eski bir siyasetçinin evinde iki iş adamı ve Şişli Belediye Başkanı bir araya geldi. 27 Ağustos 2013 Baykal Sarıgül’ün iknası için 28 Şubat’ın aklı ile görüştü. 9 Kasım 2013 Şişli Belediye Başkanı CHP’ye katıldı. Ve 8 Aralık 2013 Şişli Belediye Başkanı İBB adayı olduğunu açıkladı. Sarıgül kimin belediye başkan adayı olacak? İstanbul’un mu? Gezi aklının mı? Türkiye artık eski Türkiye değil…”

Dokunulmazlık dosyası sayısı Bin 16’ya çıktı

Bazı milletvekillerine ait 6 dokunulmazlık dosyası, TBMM Başkanlığı’na sunuldu. CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, BDP Siirt Milletvekili Gültan Kışanak, BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata (2 dosya), CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’ün yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkındaki Başbakanlık tezkereleri, TBMM Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’na sevkedildi.

Yeni Akit

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.