Sarıgül kendini kaybetti

Sarıgül kendini kaybetti

Söz sende programına katılan Türkiye Değişim hareketi Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bakın hangi soruda kendini kaybetti.

Balçiçek Pamir’le Söz Sende programının bugünkü konuğu Şişli Belediye Başkanı ve Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül’dü. Sarıgül programda TDH’nin partileşme sürecini anlattı, kurucu kadrosundan isimler saydı, projelerini ve hedeflerini açıkladı. Ama söz dönüp dolaşıp eski genel başkanı Deniz Baykal’a gelince kendini tutamadı.

Balçiçek Pamir’in “Deniz Baykal’la aranız nasıl, küs müsünüz?” sorusunu önce “Deniz Bey hakkında konuşmak istemem” diye geçiştirdi. Ancak Pamir, Deniz Baykal’ın, Sarıgül’ün kendisine “CHP Alevilerle dolu” diyerek yakındığını söylediğini hatırlatması üzerine dayanamadı. Sözlerine “O beyefendi mertse gelsin herkesin ortasında, televizyonda karşılıklı konuşalım bu konuyu. Benim Alevi yurttaşlarımızla aram her zaman çok iyi olmuştur” diye başladı ardından da “Bunlar fitne, fesattır, dedikodudur. Deniz Baykal da ikiyüzlü bir adamdır” diyerek son noktayı koydu.


Etiketler :