Sarıgül'den yeni açıklamalar

Sarıgül'den yeni açıklamalar

TDH lideri Mustafa Sarıgül, ''Sayın Önder Sav, kendini ruh doktorları ve sağlık hekimlerine göstermesi lazım'' dedi.

Mustafa Sarıgül, Anneler Günü etkinliklerine katılmak ve Büyük Önder Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın, İzmir Karşıyaka'daki kabrini ziyaret etmek için İzmir'e geldi. Adnan Menderes Havalimanı'nda gazetecilere açıklamada bulunan Sarıgül, Anneler Günü dolayısıyla İzmir'de bulunduklarını, Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyaret edeceklerini, Ankara'dan, Atatürk'ün kabrinden getirilen toprağın mezara bırakılacağını söyledi.

Zübeyde Hanım'ın Türk ulusunun annesi,
Türkiye Cumhuriyetin Kurucusu Atatürk'ün annesi olduğunu ve onun kabri başında her yıl etkinlikler yapacaklarını belirten Sarıgül, ''Ağlarsa analar ağlar, gerisi yalan ağlar. Her sene Zübeyde Hanım'ın kabri başında etkinlikler düzenleyeceğiz, gönlümüzde yaşatacağız'' dedi.

Sarıgül, bir gazetecinin, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik suikast ihbarıyla ilgili açıklamaları hakkındaki sorusu üzerine, çok üzgün olduğunu, CHP'den böyle bir hareket beklediklerini söyledi.

Sarıgül şöyle konuştu:

''Sayın Deniz Baykal ve
arkadaşlarını böyle bir şey yapacaklar diye bekliyorduk. Ama şimdi değil, TDH daha da güçlendiği zaman bekliyorduk. Sayın Önder Sav, kendini ruh doktorları ve sağlık hekimlerine göstermesi lazım. Sayın Önder Sav, zaman zaman peygamberimiz ile ilgili sözler söylüyor, masasında telefonları açık unutuyor. Sayın Baykal bize sağlıklı
lazım. TDH'yi çukura çekmeye çalışıyorlar. Ama bu çukurun içinde olmayacağız, çamura bulaşmayacağız.''
 
Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Lideri Mustafa Sarıgül, 'Bu enerjiyi, bu başarıyı kıskanan hasetler, fesatlar, münafıklar ve şer güçleri kendi bataklıklarını, çamurlarını bize bulaştırmak istiyorlar, ama şunu bilsinler ki Türkiye Değişim Hareketi özüne, töresine, geleneklerine, inançlarına bağlı, saygı duyan harekettir' dedi.


Yarın saat 11.00'de basın toplantısı düzenleyeceğini belirten Mustafa Sarıgül, şöyle devam etti:

''Sayın Baykal ve arkadaşlarıyla hukuk, yargı önünde defalarca hesaplaştık. Yargıda her zaman lehimize sonuçlar çıktı. Yine lehimize sonuçlanacak. Korkunun ecele faydası yok. Bunlar ölüyü diriyi bıraktı, gözünü TDH'ye diktiler. Sayın Baykal ve arkadaşlarının heyecanını anlıyorum. Başkalarını bırakıp kendi çalışmalarına baksınlar. Bunların hepsi deli saçması. Bir inşaat adresi gösterilmiş, bu saçmalıkları niye aynı gün söylemediler de bu güne kadar beklediler?''

Sarıgül, havalimanında çok sayıda TDH taraftarı tarafından karşılandı. Özellikle gençler, sık sık ''Başbakan Sarıgül'' sloganları attı.

AA

Etiketler :