Sarızeybek Erdoğan'ı kızdıracak!

Sarızeybek Erdoğan'ı kızdıracak!

Albay Erdal Sarızeybek, Saylan'ın ölüm nedeni için öyle sözler etti ki iktidarı kızdıracak nitelikte!

Albay Erdal Sarızeybek, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Türkan Saylan'ın ölümünden Ergenekon soruşturmasını yürüten savcıların ve ülkeyi yöneten siyasi iradenin sorumlu olduğunu söyledi.

Alanya Kültür Merkezi'nde düzenlenen ‘Terör ve Güvenlik’ konulu panelde konuşan emekli Albay Erdal Sarızeybek, İstanbul'daki soruşturmaya terörle mücadele adına sahip çıkıldığını belirten Sarızeybek, şunları söyledi:

Türkan Saylan hocamızı öldürenler kim? Bugün İstanbul'da bu soruşturmayı yürüten savcıların da bugün ülkeyi yöneten siyasi iradenin de Türkan Saylan hocanın katlinden ne ölçüde sorumlu olduğunu tarih bir gün soracaktır. Bakıyorsunuz ki ülkeyi yönetenler, İstanbul'daki soruşturmaya, terörle mücadele adına sahip çıkıyorlar.”

Ergenekon'un Türk milletinin bir tarih destanı olduğunu belirten Erdal Sarızeybek, “Türkiye'de hiçbir siyasi parti, hiçbir sivil toplum örgütü, hiçbir kişi, kurum, kuruluş, adli bir soruşturmaya bunu kod adı veremez” dedi.

7 SÜLALENİZE BAKIYORUZ

Sarızeybek, Devlet Bakanı Cemil Çiçek'in “PKK'lı teröristler Avrupa'da cirit atıyor” sözlerini, “Sizi biz seçtik. Bakan yaptık. Yedi sülalenize kadar bakıyoruz. Kul hakkı, yetim hakkı paralarla da maaşınızı ödüyoruz. Avrupa'da cirit atan teröristlerin ayağını kıracak siz değil misiniz?” diye eleştirdi.

Etiketler :