SAVCI SAYAN: BAYKAL'IN KASEDİ MOSSAD İŞİ

SAVCI SAYAN: BAYKAL'IN KASEDİ MOSSAD İŞİ

Baykal döneminde MYK üyesi olan Savcı Sayan, Baykal'a yönelik kaset komplosuyla ilgili bomba bir iddiada bulundu

Kılıçdaroğlu genel başkan olduktan sonra liste dışı kalan eski MYK üyesi Savcı Sayan, Deniz Bayka'ın kasediyle ilgili çok çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.

Baykal'ın genel başkanlıktan komplo ile uzaklaştırıldığını, bunun İsrail gizli servisi MOSSAD tarafından parti içindeki uzantılarla birlikte gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

CHP YÖNETİMİ SÖZ VERDİ AMA KOMPLONUN ÜZERİNDE DURMADI

Sayan, CHP yönetimini Baykal'a yapılan komplonun üzerinde durmadığı için eleştirerek, "Bir CHP'linin şoförüne polis yumruk attı diye 5 CHP'li milletvekili polisin peşine düşüyor. Bu olayı küçüksemiyorum. Elbette takip edilmeli ama liderlerine yapılan komployla ilgili tek çalışma yapmıyorlar." dedi.

BAYKAL KASEDİ MOSSAD'IN İŞİ

Suriye sınırındaki mayınlı arazilerin temizlenme işinin İsrailli firmaya verilmek istendiğini, o dönemde Deniz Baykal'ın bu kanunu Anayasa Mahkemesi'ne götürerek iptal ettirdiğini ifade eden Sayan, "Baykal'a kaset operasyonunu İsrail'in gizli servisi MOSSAD yaptı. Partimiz dik durmadı ve bu komplonun gereğini yapmadı. MOSSAD bunu CHP içinden destek almadan yapamazdı. Parti içinden de destek aldıklarını düşünüyorum." iddiasında bulundu.

"KOMPLONUN UZANTILARI PARTİ İÇİNDE"

Baykal'a yönelik yapılan kaset komplosunun uzantılarının CHP içinde aranması gerektiğinin altını çizen Sayan, "Kötü niyetli düşünmüyorum ama acaba uzantıları nereye kadar gider? Kimseye iftira atamam, İsrail'in istihbaratı çok mükemmel çalışır ve bu ajanlar CHP içinde bazı kişileri etkilemiş olabilir. Parti içinden destek almayan bir komplonun yapılması çok zor. Parti içinden bir uzantısı vardır. CHP'nin mevcut genel başkanı ve yönetimi bu uzantıları ortaya çıkarmalı. Bu olayın çözülmesi lazım. CHP, düşen uçaktan yaralı kurtulmuştur artık karakutunun açılması, çözülmesi gerekir. Karakutunun çözülmesi için CHP'nin iktidara baskı yapması gerekir." dedi. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.