CHP genel meclis üyesi ölü bulundu!

CHP genel meclis üyesi ölü bulundu!

Bolu'da, CHP İl Genel Meclisi üyesi 52 yaşındaki Sebahattin Öztürk otomobilinde ölü bulundu.

Sebahattin Öztürk'ün göğsünün sol kısmından delici bir aletle yaralandığı tespit edilirken, kahvede tartıştığı 48 yaşındaki A.T. gözaltına alındı.

Olay bu akşam saat 21.00 sıralarında Sağlık Mahallesi Dodurga Caddesi'nde meydana geldi. Teravih namazını kılmak için evinden ayrılan Sebahattin Öztürk, önce mahallede bulunan kahvehaneye uğradı. Sebahattin Öztürk kahvehanede A.T. ile tartıştı. Yaşanan tartışmanın ardından kahvehaneden ayrılan Sebahattin Öztürk, 14 DR 585 plakalı otomobiline bindi.

Otomobiliyle bir süre ilerleyen Öztürk, aracın içerisinde hayatını kaybetti. Cadde de yürüyen A.A. ve F.O. sol kapısı açık olan otomobilin koltuğunda yatan Sebahattin Öztürk'ü görerek 112 Acil Servis'e ihbarda bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Sebahattin Öztürk'ün yaşamını kaybettiğini belirledi.

Köroğlu Devlet Hastanesi'ne götürülen Sebahattin Öztürk'ün göğsünün sol kısmından delici bir aletle yaralandığının tespit edilmesi üzerine polis geniş çaplı inceleme başlattı. Yakınları, Öztürk'ün kaldırıldığı hastaneye akın etti. Hastaneye gelen polis ekipleri ise Öztürk'ün kanlı elbiseleri ile aracında inceleme yaptı.

Otomobili daha sonra detkaylı incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğü'nün garajına götürüldü. Polis soruşturma kapsamında Sebahattin Öztürk'ün kahvehanede tartıştığı A.T.'yi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bolu'da 4 yıl önce CHP'li İl Genel Meclisi üyesi Fahrettin Tanyar da eşinin sevgilisi tarafından evinde bıçaklanarak öldürülmüştü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.