'Planlı tuzak ve komplolar sonuçsuz kaldı'

'Planlı tuzak ve komplolar sonuçsuz kaldı'

Seçim sonuçlarının belli olmasından sonra yazılı bir açıklama yapan MHP lideri Devlet Bahçeli "Partimizi meclis dışında bırakmaya dönük sistemli, planlı tuzak ve komplolar sonuçsuz kalmıştır"dedi

MHP lideri Bahçeli "MHP'siz siyaset tanzimi akamete uğramıştır" dedi. Bahçeli, seçim sonuçlarının büyük oranda kesinleşmesinin ardından yazılı bir açıklama yapmayı tercih etti. Milletin MHP'ye muhalefet görevi verdiğini kaydeden Bahçeli, seçim öncesinde oyunlar ve senaryolar sergilendiğini, MHP'ye dönük "alçakça saldırılar, tahrikler ve tertipler" yapıldığını öne sürdü. Bu oyunların demokrasinin beyaz sayfasına karar bir leke olarak geçtiğini kaydeden Bahçeli, "Partimizi baraj altında bırakmaya dönük kirli bir kampanya, merkezinde AKP'nin bulunduğu geniş bir ittifak tarafından tüm gücüyle icra edilmiştir" dedi.

"MHP'Yİ YALNIZ BIRAKMADI"
Anketlerle kamuoyunun yanıltıldığını ve psikolojik operasyon yapıldığını belirten Bahçeli. partiden istifa edenlerin bile seçilmiş gibi gösterildiğini savundu. Bahçeli şu görüşleri dile getirdi: "Buna rağmen Türk milleti, 'ni sahiplenmiş ve yalnız bırakmamıştır. MHP'siz siyaset tanzimine yönelik girişim ve çabalar akamete uğramış; partimizi Meclis dışında bırakmaya dönük sistemli, planlı, tuzak ve komplolar milletimizin kararlılığına çarpmış ve sonuçsuz kalmıştır. Her ne pahasına olursa olsun; Türkiye'nin önündeki zorlu ve engellerle dolu yolda, millet yararı için gerekli her türlü çalışma ve mücadele kararlılıkla yerine getirilecektir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.