Şehit babası: Sistem yanlış

Şehit babası: Sistem yanlış

Şehit babası Kemal Gökdağ 3 aylık askerin tehlikeli bölgelere gönderilmemesi gerektiğini belirterek, ''Bu çocuk oyuncağı değil. Mevcut sistem yanlış'' diye konuştu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Elazığ'ın Palu ilçesinde düzenlenen terörist saldırıda şehit olan Jandarma Komando Onbaşı Selçuk Gökdağ'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Şehit Onbaşı Gökdağ'ın İzmit Yenişehir Mahallesi Şölen Sokak'taki evine gelen Baştopçu, şehidin babası Kemal Gökdağ ve annesi Nurten Gökdağ'a başsağlığı dileyerek bir süre görüştü.

Türkiye'de ne zaman güzel şeyler olsa bir takım karanlık odakların düğmeye bastığını söyleyen Baştopçu, yurt içinde ve yurt dışında birçok hain olduğunu ancak kendilerinin bunlarla mücadele etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Şehit babası Kemal Gökdağ ise 3 aylık askerin tehlikeli bölgelere gönderilmemesi gerektiğini belirterek, ''Bu çocuk oyuncağı değil. En az 10 aylık eğitimden sonra oralara gitmeli. Mevcut sistem yanlış'' diye konuştu.

Oğlunun cenaze töreni sırasında çok şiddetli yağışın etkili olduğunu hatırlatan Gökdağ, ''İşte bu Allah'ın rahmetiydi. Gökyüzü bile ağladı benim oğluma'' dedi.

Ziyaretin ardından Baştopçu, evden ayrıldı. AA

Etiketler :