Şehit jandarma onbaşı Müsellim Ünal'a son görev

Şehit jandarma onbaşı Müsellim Ünal'a son görev

Güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK'lılar arasında dün çıkan çatışmada şehit olan uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın cenaze töreni yapıldı.

Adıyaman'da şehit olan 22 yaşındaki uzman onbaşı Müsellim Ünal'ın cenazesi Adıyaman'da Başbakan Ahmet Davuoğlu, Numan Kurtulmuş ve CHP heyetinin de katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit jandarma onbaşı Müsellim Ünal'a son görev VİDEO

ALLAH YERLERİNİ CENNET EYLESİN

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cenazede yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"Milletimizin bu topraklardaki fertlerinin canlarını vermesiyle kadimleşmiştir. Bütün şehitlerimizi minnetle anıyorum. Allah yerlerini cennet eylesin. Şehitlerin akibeti bellidir, onların yeri cennettir. Peygamber Efendimizin yanı başıdır. Biz o makama ulaşmak için dua ederiz. Allah bizi şehitlerimizin yanında haşrolacak kadar hizmetlerde bulunmayı nasip etsin.

BU TOPRAKLARDA YAŞAMANIN BEDELİ NEYSE ÖDEMEYE HAZIRIZ

Dolaylı maşalar, teröristler ve arkasındakiler de bilsinler ki, 79 milyon vatandaşımız bu bayrağı dalgalandırmak için her şeyi yaparız. Suruç'taki saldırı, Adıyaman'dan gelen şehit haberi bir kez daha yüreklerimizi dağladı. Birileri al bayrağın ineceğini, birileri bu toprakları böleceğini düşünüyorsa yanılıyor. Her bedeli öderiz bayrağı yere indirmeyiz. Bu topraklarda yaşamanın bedeli ne ise ödemeye hazırız.

TSK'NIN GÜCÜ MİLLETİMİZİN GÜCÜ VE GÜVENCİDİR

Allah şehitlerimizin bize bıraktığı bu emaneti koruyanlardan eylesin. Mekanlarını cennet eylesin. Bizleri de o makama yürüyenlerden eylesin. TSK'nın gücü milletimizin teminatı, milletimizin gücü ve güvencidir."

MEMLEKETİ KAYSERİ'YE GÖNDERİLDİ

Törenin ardından şehidin cenazesi memleketi Kayseri'ye gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.