Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı kaç evi var?

Selahattin Demirtaş'ın mal varlığı kaç evi var?

Selahattin Demirtaş yeni dönem için Meclis'e malvarlığı bildiriminde bulundu. Demirtaş'ın mal varlığına göre kaç evi kaç arabası var? İşte HDP liderinin malı-mülkü.

7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra liderler malvarlığı bildirimlerini vermeye başladılar. HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş 'ın mal varlığı da bu bildirimle ortaya çıktı. Selahattin Demirtaş'ınmalvarlığı bildirimine göre bir evi iki arabası var. 

HDP Basın Birimi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Selahattin Demirtaş, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) mal bildiriminde bulundu.

Beyanda, Demirtaş’ın kendisine ait bir adet konutu ile eşi üzerine kayıtlı iki adet otomobili bulunuyor.

MAL BİLDİRİMİNE GÖRE SERVETİ
Selahattin Demirtaş’ın 23 Haziran 2015 tarihli mal bildiriminde Diyarbakır'da 2012 yılında edindiği 260 bin TL değerinde bir adet konut olduğu ifade edildi.

Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş üzerine ise 2012 yılında edinilen 135 bin TL değerinde bir Audi ile 2013 yılında edinilen 55 bin TL değerinde Skoda marka bir otomobil bulunuyor.

Beyan listesinde Demirtaş ve eşi üzerine “para veya menkul değerlerin niteliği, altın ve mücevherat bilgileri, borç-alacak bilgileri, haklar ve beyanı gerekli görülen diğer servet unsurları” konularında herhangi bir kayıt yer almıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.