Çanakkale'ye şehit acısı düştü!

Çanakkale'ye şehit acısı düştü!

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde, yola döşenen patlayıcının askeri konvoyun geçişi sırasında patlaması ve ardından çıkan çatışmada şehit olan 26 yaşındaki Astsubay Zafer Çetin'in memleketi Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'ne ateş düştü.

Şemdinli'ye bağlı Bağlar ile Zorgeçit Köyleri arasında, askeri konvoyun geçişi sırasında, daha önceden yola döşenen mayın patlatıldı. 4 askerin şehit olduğu saldırıda şehit askerlerden birinin, Çanakkale'nin Lapseki İlçesi'ndeni Astsubay Zafer Çetin olduğu belirlendi. Lapseki Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı, Lapseki İlçe Emniyet Müdürü Murat Sarı ve askeri yetkililer, sağlık görevlileri eşliğinde, aileye acı haberi verdi. Şehidin Lapseki'nın Şahinli Köyü'nde oturan annesi Necmiye ve babası Recep Çetin büyük üzüntü yaşadı. Şehidin, baba ocağına emanet ettiği eşi Hayrülnisa Çetin, fenalık geçirdi. Sağlık ekiplerinin müdahelede bulunduğu şehit eşi, Lapseki Devlet Hastanesi'ne götürülerek, gözlem altına alındı. Haberi alan köylüler şehit evine akın etti, taziye de bulundu.

Bolu Dağ Komando görevli olarak Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne gittiği belirtilen Çetin'in 6 yıllık Astsubay olduğu, memleketi Lapseki'yi geçen Mayıs ayında ziyarete geldiği, bayramdan önce de 7 aylık eşini baba ocağına emanet ettiği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.