Ozan için şok karar

Ozan için şok karar

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, transfer gündeminde yer alan Ozan Tufan hakkında flaş açıklama yaptı.

Bursaspor'da günlerdir yılan hikayesine dönen Ozan Tufan transferinde başkan Recep Bölükbaşı son kararlarını açıkladı.

İşte Recep Bölükbaşı'nın açıklamaları;

"Ozan gitmek istediğini ifade etti. En son dün görüştük yine aynı isteklerini yineledi. Yönetim kurulu olarak artık bir karar vereceğiz. Bu iş oldukça uzadı. İyileştirmeyle ilgili teklif oldu. Hem ailesiyle hem kendisiyle konuştuk. Her şeyin bir zamanı var. Bizim kadromuzda başka genç oyuncular da var. İyileştirme yapacağımızı ifade etmiştik. 

En azından 1 yıl daha kalıp iyi işler yapacağına inanıyordum ama maalesef en iyi futbolu biz oynadığımız için futbolcularımıza önemli teklifler oldu. Sonuçta herkesin hayali var. Bu güzel bir nokta ama bizim hayalimiz de Bursaspor'un kupalar kaldırması. Biz Enes Ünal'ı Manchester'a verdik. 16 yaşından beri isteniyordu. O kulüp olduğu için güle oynaya gönderdik. 

Bu aşamadan sonra para konusunda bir şey konuşmuyorum. Bana yapılan bir haksızlık var. Sürekli yüksek fiyat istediğimi yazdılar. Bu süreç bana göre bitti.

"OZAN BEŞİKTAŞ'A YAKIN DİYE BİR ŞEY YOK"

Bizim için para bundan sonra önemli değil. Ayrılmak istediklerini zaten beyan ettiler. Benim açımdan Ozan'ın Beşiktaş'a gitmesi, yakınlığı gibi bir durum yok. Üç büyük takımdan biri de olmayabilir.

Kazanmak istediğimizi söyledik ancak babasının ve manajerinin Bursaspor'da oynamak istemediğini söylemesinin ardından bugün yönetim kurulu ve hocamla görüşeceğim. Ozan Tufan'ı ya satacağız ya da alt yapıya göndereceğiz.

Süper Kupa maçından sonra hocamız çocukların aklını karıştırıyor diye söyledim. Basında da haberler çıktı. Daha öncesi de var bu işin. İsim vermek istemiyorum, başka oyuncular da var böyle. Şenol hocayla bir sene çalıştım. O bir sene içerisinde birbirimize karşı toleraslarımız oldu. Giderken de Allah yolunu açık etsin dedim. Devam etmeyeceğimiz konusunda çok zaman oldu konuşmak için ve bitti.

ŞENOL GÜNEŞ İÇİN AĞIR SÖZLER: "ADAMLIKTAN BAHSEDİYORSUNUZ..."

Bir hoca her yerde konuşmayacak. Bizde de çok konuştu. İstanbul takımlarına, Milli Takım'a salladı. Ne değişti de şimdi bize sallıyor. O zaman Ozan, Serdar, Volkan olayı 1 senedir devam ediyor. Madem bu mesajları veriyorsunuz, akil adamsınız.. Neden bununla ilgili şeyler konuşuyorsunuz. Ondan sonra adamlıktan bahsediyorsunuz. Maden İstanbul'un havası pis, nefes alamıyorsunuz. Ne oldu da başladınız? Demek ki Uludağ'ın havası beyefendinin zihnini açmış. Eğer Türk futboluna mesajlar verecekseniz, gidersiniz panellerde konuşursunuz. "

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.