Şenol Güneş, Trabzon'u yenemiyor!

Şenol Güneş, Trabzon'u yenemiyor!

Şenol Güneş, Trabzonspor’a karşı şanssızlığını yine bozamadı.

Şenol Güneş teknik direktörlük kariyeri boyunca Trabzonspor’a karşı 11 kez görev yaptı. Şenol Güneş bu maçlarda sadece 1 kez kazandı. 1990-91 sezonunda Boluspor ile Trabzonspor’u 2-0 yenen Güneş diğer 10 maçta 7 kez beraberlik aldı ve 3 kez kaybetti.

BURSASPOR BÜYÜK MAÇLARI KAZANAMIYOR

 

Bursaspor Süper Lig’in son 2 sezonunda büyük maç kazanamadı. Hem bu sezon hem de geçen sezon Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında 3 beraberlik 5 yenilgi alan Bursaspor en son 2012-13 sezonunda Beşiktaş’ı evinde 3-0 yenmişti.

CARDOZO'NUN SUSKUNLUĞU...

Trabzonspor’un bu sezon en golcü oyuncusu Oscar Cardozo son 6 haftada gol atmayı başaramadı. Son 6 haftada 1 maçı cezası nedeniyle oynayamayan Cardozo diğer 5 maçta 7 kez kaleye şut çekti ancak gol bulamadı. Cardozo en son 25.haftada Akhisar Belediyespor’a gol atmıştı.

ÖZER LİGDE 6 GOL ATTI

Özer Hurmacı bu sezon Süper Lig’de oynadığı 22 lig maçında 6 gol attı. Özer bu sezon 6 golünün 5 tanesini iç sahada atarken tek deplasman golünü de Bursaspor’a karşı atmıştı. Özer 2012-13 sezonunda Kasımpaşa formasıyla yine 6 gol atmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.