Şenol Güneş'in Kozu Yattara

Şenol Güneş'in Kozu Yattara

Teknik direktör Şenol Güneş, kaptan Yattara'yı fener maçı için 11'e hazırlıyor.

Trabzon'da teknik patron Şenol Güneş, idmanları kapattı, taktik çalışmalar hız kazandı. Eksiği-cezalısı olmayan Bordo-Mavililer'in patronu, kaptan Yattara'yı 11'e hazırlıyor, sürprizler üzerinde duruyor.

Zorlu bir periyoda giren Trabzonspor’da Liverpool rövanşını bir kenara bırakan Bordo-Mavili teknik heyet ve futbolcular, Fenerbahçe sınavına konsantre olmaya çalışıyor. Takımın motivasyonunun artması için antrenmanları dünden itibaren basına ve taraftara kapatan Karadeniz temsilcisinin hocası Şenol Güneş, taktik ağırlıklı provaların da startını verdi. Oyuncularıyla yakından ilgilenen ve ilk 11’ini belirlemenin yollarını arayan Trabzonspor’un deneyimli antrenörünün Fenerbahçe’ye sürpriz hazırlığında olduğu öğrenildi. Bu paralelde kadrosunda bazı değişikliklere gitmesi beklenen Şenol Güneş’in en büyük kozu ise İbrahima Yattara olacak. Bu sezon oynanan karşılaşmalarda as takımın dışında kalan ve maçlara sonradan kısa sürelerle dahil olan 61 numaranın sahibi olan kaptanın bu kez ilk 11’de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Burak şansını kaybetti

Gineli’nin bu şansı bulmasındaki önemli etkenlerden biri de şüphesiz Burak Yılmaz’ın kötü formu... Genç oyuncu özellikle Liverpool maçıyla beraber gözden düşerken, İbrahima Yattara’nın da hocası Şenol Güneş ile konuşup, “Kendimi çok iyi hissediyorum ve bu maçta oynamak istiyorum” dediği öğrenildi. İdmanlarda Yattara’yı ilk 11’de deneyen Güneş’in, Umut ve Teofilo’yu birlikte kullanıp böylece kanat etkinliklerini skora yansıtmayı planladığı da edinilen bilgiler arasında.

Etiketler :