Sergen Yalçın'dan Büyük Ayıp!

Sergen Yalçın'dan Büyük Ayıp!

Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, isim babası olduğunu söyleyen emekli bir imamla ilginç bir diyalog yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında İnegölspor, Gaziantepspor'u 3-2 yenerek kupadan eledi. Maçın ardından oldukça gergin olan Gaziantepspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, isim babası olduğunu söyleyen emekli bir imamla ilginç bir diyalog yaşadı.

İnegöl İlçe Stadı dışında Sergen'in çıkmasını bekleyen emekli imam Seyit Ahmet Koçyiğit, Sergen'in ismini kendisinin koyduğunu ve kulağına ezan okuduğunu söyleyerek ünlü teknik adamla görüşmek istedi. Sergen ise moralinin bozuk olduğunu belirterek yaşlı adamı uzaklaştırdı. Sergen'in ardından otobüse binmek isteyen Koçyiğit, Sergen tarafından otobüsten indirildi.

Bunun üzerine ünlü teknik adama tepki gösteren Seyit Ahmet Koçyiğit, "Babama selam götürürüm, kafam yerimde değil' diyor. Kulağına ezanı ben okudum. Ahmet hoca derlerdi bana. Anne, babası bilir. Sergen 14 yaşındaydı beni götürdüler. O zaman en son gördüm. Doğduğunda ben oradaydım. Sergen ismini ben koydum. Babasıyla birlikte Sarıyer Kilyos'ta top oynuyorduk. Konuşmuyor işte neden konuşmuyorsa. Gaziantepspor'u ben yendim ve kupadan eledim sanki. Babası iyi tanır, ailesi iyi tanır beni. Hatta geçen sene bir akşam kaldım. Kafam yerinde değil diyor, in aşağı diyor. Ben İnegöllü değilim dedim 'yendiler bizi' demesin diye. Ama dinlemedi." dedi.

habervaktim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.