Servisçi çatışmasında 8 kişi gözaltına alındı

Servisçi çatışmasında 8 kişi gözaltına alındı

Ümraniye'de 1 kişinin öldüğü Fatih İlkokulu'nda servisçilerin çatışması olayında 8 kişi gözaltına alındı.

Ümraniye'de bulunan Fatih İlkokulu bahçesinde öğrenci servisi firmalarının sahipleri arasında çıkan silahlı kavgada1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

ÖĞRENCİ KAYITLARININ YAPILDIĞI SIRADA

Olay, dün saat 11.30 sıralarında meydana geldi. öğrenci servisi firması sahipleri okul bahçesinde öğrenci kaydı aldığı sırasında tartışma yaşadı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü.

BÜYÜK KORKU YAŞANDI

Kayıt için okula gelen veliler ve öğrenciler büyük korku yaşadı. Okul yöneticileri bahçeye döküldü. Bir öğrenci sınavdayken silah seslerini duyduğunu söyledi. Bir başka kişi ise okulda silahlı kavga olduğunu evdeyken silah seslerini duyduğunu dile getirdi.

8 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

İlkokulda 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı servisçilerin çatışmasına ilişkin 8 kişi gözaltına alındı.

İlkokuldaki servisçi çatışması kameraya yansıdı VİDEO

 

ÇOCUK İSTİSMARINDAN KAYDI OLAN SERVİSÇİ

Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; hayatını kaybeden Cüneyt Elik'in kasten yaralamadan emniyette 3 kaydı olduğu ortaya çıkarken, aranan 4 kişiden birinin de ‘Çocuğun cinsel istismarı’ndan poliste kaydı bulunduğu açıklandı.

Çatışmayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Bu kişilerin sorgusu sürerken 4 kişinin daha arandığı bildirildi. Gözaltı ve arananların bazılarının da değişik suçlardan kayıtları olduğu ifade edildi.

BİRİNİN DE UYUŞTURUCUDAN KAYDI VAR

Kerem Beyazıt'ın da uyuşturucudan 2 kaydının bulunduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada; Cüneyt Elik ve Ramazan Sarı'nın geçtiğimiz yıl öğrenci taşıma konusunda tartışarak husumetli hale geldikleri belirlendi. Geçtiğimiz yıl yaşanan tartışmanın etkisiyle bu yıl da öğrenci taşıma konusunda tartışmaya başladıkları, tartışmanın silahlı, bıçaklı kavgaya dönüşmesiyle olayın yaşandığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.