Yeni ses kaydında kan donduran tehdit!

Yeni ses kaydında kan donduran tehdit!

Son dönemde internete düşen ses kayıtları gündem oluşturmaya devam ediyor

Son dönemde internete düşen, ordudaki cuntacı zihniyetin yansıması ses kayıtları gündem oluşturmaya devam ediyor. Yeni bir ses kaydı daha dailymotion.com adlı internet sitesinde yayınlandı.

Hakim Albay Ali Çakmakkaya olduğu iddia edilen kişi
"Genelkurmay Başkanı 50 defadır diyor, Silahlı Kuvvetler'e karşı diyor asimetrik psikolojik ıvır zıvır harp uygulanmaktadır. Film izler gibi izliyoruz. Böyle bir zihniyet olmaz yaa. Her kurum kurumunun görevlerini ne ise kurumun geleneklerine haklarına sahip çıkacak yaa."



Çakmakkaya olduğu ileri sürülen kişi son dönemde yapılan soruşturmaları eleştiriyor.

"Eğer varsa bu kişilere yönelik bir suç isnadı, askeri yargı bakar. Genelkurmay Başkanı ne yapacak? Askeri savcıya soruşturma emri verecek."

Ses kaydı ndaki kişi hukuku işletenlere karşı kötü muamele yapılması gerektiğini söylüyor.

"Komutan bana diyor ya Ali diyor böyle bir şey başımıza geldi diyor. Kalkıp kapıya dayandı diyor sivil savcı yanında polisler. İçeri girecek arama yapacak şudur budur. Ne diyeceğim dedi. Komutanım özür dilerim s.... git diyeceksiniz dedim aynen böyle. Yanınızda da ben olacağım dedim s..... git. Askeri hallerde yapılacak arama cumhuriyet savcısının istem ve katılımıyla askeri makamlar tarafından yerine getirilir. Aramayı kim yapacak sivil makam, savcı yapacak demiyor. Savcı istekte bulunur ve katılır. Savcı gelip de benim çekmecemi ellemeyecek. Kim elleyecek? Aramayı yapan askeri hakim elleyecek. Herifler içeriye polisi alıyor yaa."

Dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a da eleştiriler var.

"Bizim İlker'ler kozmik odaya sokuyor hakimi sen orada kal diyor. Adama bırakıyor herşeyi adam incelesin. Yok arkadaş. Yok arkadaş. Aramayı ben yapıyorum sen değil. Ama her şey yanlış. Her şey yanlış."

Çakmakkaya olduğu iddia edilen kişi askeri mahallerde arama ve inceleme yapan sivil yargının önüne geçilmesi için bakın nasıl korkunç bir yol öneriyor.

"İki tane zehirli yılan at aynı odaya bir daha gelebiliyor mu bakalım o.. çocuğu. Gelince ya bembeyaz suratını bulursun adamın. Bir daha da gelmez Ankara'nın dışına kaçar bir daha. Ya da orda cesedini bulursun bana ne? Odaya yılan girmiş anasını satayım. Ben ne bileyim al yılanın üzerinde parmak izi incelemesi yap. Doğru mu yılan üzerinde parmak izi incelemesi yap. Odanın içerisinde yılan varmış ne bileyim ben."

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.