Şeyh Said'in torununa sopalı saldırı

Şeyh Said'in torununa sopalı saldırı

Erzurum'da, Ak Parti milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, seçim çalışmaları sırasında sopalı saldırıya uğradı.

K Parti'nin Erzurum 5'inci sıra milletvekili adayı, Şeyh Said'in torunu avukat Abdurrahim Fırat, aynı zamanda amcasının oğlu olan BDP'li Ali Sait Fırat'ın belediye başkanı olduğu Tekman İlçesi'nde seçim çalışması sırasında bir grubun sopalı saldırısına uğradı.

"ESNAF, KAVGAYI ENGELLEDİ"

 

Bugün öğle saatlerinde yaklaşık 50 kişilik bir grupla Tekman ilçesine giden ve İnsan Hakları Derneği Erzurum kurucu Başkanı olan Abdurrahim Fırat, esnafı gezerken bazı kişiler tarafından seçim otobüsüne yumurta atıldı. Belediye binası önünde ise çıkan arbedede ellerinde sopalar olan ve BDP'li oldukları ileri sürülen kişiler, Ak Partililerin üzerine yürüdü. Esnaf araya girerek kavgayı engelledi.

"BATIDA BARIŞ, DOĞUDA ŞİDDET UYGULAYANLAR BAŞARAMAYACAK"

Seçim çalışması için geldikleri Tekman'da provokasyonla karşılaştıklarını söyleyen Abdurrahim Fırat, kendilerine saldıran grubun ne yapmak istediğini bildiklerini kaydederek,"Biz asla bunlardan korkmadık, korkmayacağız. Yeni Türkiye sloganıyla çıktığımız seçimlerde her zaman demokrasi diyeceğiz. Bunlara oy veren vatandaşlarımızın, oynanmak isteyen oyunları görmesini istiyoruz. Herkes hürdür. Batıda barış, doğuda şiddet uygulayan bir zihniyet asla başaramayacaktır" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.