Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay yaratacak sözler...

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay yaratacak sözler...

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay yaratacak sözler...

“Arena’yı istediğimizde misafirperverlik göstermediler. Sözüm tüm Galatasaray camiasına değil, bizi istemeyen yöneticilerle taraftarlara ve Adnan Öztürk’e...”

“Quaresma’nın kadroya alınmaması tamamen hocanın kararıdır. Cesur bir karar aldık ve arkasında duracağız. Sezon sonuna kadar da onunla devam edeceğiz. O bizim dava arkadaşımız”

“Abdurrahim Albayrak bize Baros-Quaresma takası için geldi. Ancak bunun için teknik heyetin onay vermesi gerekecek. Bu konuyu aramızda tartışıyoruz”

Ahmet Nur Çebi’nin sözleri gündeme bomba gibi düştü...

Beşiktaş İkinci Başkanı, Galatasaray derbisi öncesi çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sözlerine Galatasaray karşılaşmasıyla başlayan Çebi, “Galatasaraylı yönetici ve taraftarlara İnönü Stadı’nın kapıları kapalı.

Biz, futbol takımı olarak TT Arena’da oynamak istediğimizde bize misafirperverlik göstermediler. O süreci ben yaşadım ve çok kırıldım. Takınılan tavır hiç hoş değildi.

Sözüm tüm Galatasaray camiasına değil, bunu üstüne basa basa söylemek isterim. Benim sözüm bizi istemeyen Galatasaray yöneticileriyle taraftarlarına ve bütün galatasaray camiasının bizi orada istemeyen yöneticileriyle taraftarlarına ve özellikle Adnan Öztürk’e

. Bizi stadında görmek istemeyen Galatasaray Yönetimi’ni derbide görmek istemiyorum. Eğer bu TFF tarafından icra edilecek olaysa biz bir şey diyemeyiz. Kapı açıktır, gelip giderler. Ancak ben gönlümden geçeni söylüyorum” dedi.

‘Kararımızın arkasındayız’

Quaresma’nın kadroda yer almaması tamamen hocamızın kararıdır. Çok para ödüyoruz laflarının artık üzerinde fazla durulmamalı.

Cesur bir karar aldık ve arkasında duracağız. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece de teknik direktör Samet Aybaba ile sezon sonuna kadar devam edeceğiz. Çünkü o, bizim dava arkadaşımız” diye konuştu

. Çebi son dönemde gündeme gelen Quaresma-Baros takasıyla ilgili de şunları söyledi:

‘Hoca ne derse o’

“Teklifi Galatasaray yöneticisi Abdurrahim Albayrak yapmış. Bu konu daha kendi aramızda tartışıyoruz. Teknik olarak Samet Aybaba’nın onay vermesi gerekecek.

Bu takasla ilgili olarak ‘evet’ demiş değiliz. Ancak şu an için olacak bir iş değil.”

‘Bu takas şaka olur’

Siyah-Beyazlı yönetici Seyit Ateş, gündemdeki Baros-Quaresma takasıyla ilgili çok net konuştu.

Kendilerinden örnek vererek açıklama yapan Ateş, “Biz zamanında oynatmadığımız adamların parasını verdik, başka takımlara kiraladık. Galatasaray’ın da Baros’a ihtiyacı yokmuş.

Parasını versinler, göndersinler oynatalım. Quaresma ile Baros’u bir tutamayız. Şaka gibi olur böyle bir takas” açıklamasını yaptı


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.