Olay Kitap 5 Mart'ta Sizlerle

Olay Kitap 5 Mart'ta Sizlerle

Habername yazarı Sibel Üresin'un medya'da en çok tartışılan söylemi "Tek Eşlilik mi O da ne?" kitabı çok yakında kitapçılarda...

Sibel Üresin'in Dile Getirdiği Konu Medya'da Sürekli İlgi Odağı Oldu ve Olmaya da Devam Ediyor. Konuyu Kaleme Alan Sibel Üresin Kitabı Bilinmeyenlere Işık Tutmak İçin Hazırladı.

"Ayna ayna! Söyle bana... Benim doğrularımdan daha güzel doğru var mı dünyada?" diyen krallara, kraliçelere korkusuz bir aynadır Sibel Üresin... Kırmadan dinleyebilirseniz, nice doğrularla tanıştırır sizi... Ve bu doğrulara, karşısındaki nice kadının çığlığını dinleyerek ulaşmıştır... Ben şahidim..."
-Avukat Bülent DEMİR-

Tek eşlilik sürdürüp de sıkıntı içinde yaşayan, depresyondan bir türlü çıkamayan mutsuz kadınların sayısı azımsanmayacak kadar çoktur. Günümüzdeki boşanma oranlarından da bu oldukça net anlaşılmaktadır. Tek eşliliği, eşittir mutluluk olarak anlamak ne kadar sağlıksız bir durumsa, buna alternatif olarak da, çok eşliliği de ilk kadın için mutsuzluk olarak görmek de bir o kadar yanlıştır.

Hayat bizim bütün acılarımıza, diğerlerinin de mutluluklarına rağmen inadına devam ediyor. Acılarımızı mutluluğa dönüştürmeyi öğrenmek adına ki ben bunu krizi fırsata çevirmek diye adlandırıyorum, işte bunu başardığımızda her şeye rağmen devam eden bu hayatta yerimizi mutlu bir insan olarak almayı başarabiliriz.

İNTERNETTE SATIŞINA BAŞLANILAN KİTAB 5 MART'TADA TÜM KİTAPÇILARDA...


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum