Siber Ergenekon Gökçek'i hackledi!

Siber Ergenekon Gökçek'i hackledi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Twitter hesabı "Siber Ergenekon Tim" adlı grup tarafından ele geçirildi.

Takipçi sayısı 1,75 milyonu geçen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek’in resmi Twitter hesabı ‘Siber Ergenekon’ adlı sanal tim tarafından hacklendi.

Gökçek’in sayfa girişine Atatürk, Türk bayrağı ile Türkmen bayrağı resimlerini koyan sanal tim, ele geçirdiği sayfa üzerinden mesajlarını vermeye başladı.

''ANKARA'NIN AYAZINDA SEVDİM BAŞKANIM''

Gökçek’in isim hesabı üzerinden ‘EGO otobüslerini bu sabah itibarı ile bedava yapıyorum lan’, ‘itiraf ediyorum fıskiyeyi ben kırdım’, ‘Twitter’ı yasaklayayım deme istifayı basarım’, Seni İstanbul’un boğazında değil, Ankara’nın ayazında sevdim başkanım’, ‘Bu kadar kısa bir ömür için, bu kadar adileşmeye, çirkefleşmeye değer miydi? Keşke herkesin adil bir şekilde hak ettiği kadarını aldığı bir dünyada yaşasaydık. Fakat ne yazık ki bu dünya, benim gibi aç gözlü kimselerin elinde’ gibi cümleler dile getirildi.

GÖKÇEK'İN HACK AÇIKLAMASI

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, Twitter hesabının bu sabaha karşı hacklendiğini belirterek, "Twitter hesabım hacklendiği için hesabımdan yazılan ve yapılan açıklamaların benimle hiç bir ilgisi yoktur. İkinci bir açıklama yapana kadar hesabımdan yapılan açıklama ve bilgilerin dikkate alınmamasını kamuoyunun bilgisine sunarım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.