Siirt'ten AK Parti'den 44 kişi aday

Siirt'ten AK Parti'den 44 kişi aday

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için Siirt'te, AK Partiden 44 kişi aday adaylığı için başvurdu.

12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için Siirt'te, AK Partiden 44 kişi aday adaylığı için başvurdu. İl Başkanı Ali İlbaş il merkezinde düzenlediği basın toplantısında toplam 44 kişinin başvuruda bulunduğunu söyledi.

İlbaş, halkın partilerine büyük teveccüh gösterdiğini bununda aday adaylığı başvurularında da yoğunluğa neden olduğunu ifade etti. İlbaş, “Halkımız partimize büyük teveccüh gösteriyor. Bu partimize aday adaylığı için başvuruda bulunan aday adayı sayısının da artmasında neden oldu. Bu durum bizi mutlu ediyor. Hedefimiz büyük. İnşallah halkımızın teveccühü ve teşkilatımızın fedakarca çalışması ile bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar yaptığımız tespitlere göre il merkezi ve genel merkeze 43 başvuru yapıldı. Bunlardan 3'ü bayan, 2'si bedensel engellidir” dedi.
AK Parti'ye başvuruda bulunanların arasında mevcut milletvekilleri Afif Demirkıran ve Yılmaz Helvacıoğlu da bulunuyor. Diğer aday adayları arasında 4 doktor, 8 öğretmen ve öğretim görevlisi de yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :