Silivri Cezaevi'nde isyan

Silivri Cezaevi'nde isyan

Ergenekon Davası sanıklarının da bulunduğu Silivri Cezaevi'nde bazı mahkumların yatakları ateşe verip yangın çıkardığı iddia edildi. İsyan kısa sürede bastırılırken, çıkan yangın da söndürüldü.

Ergenekon Davası sanıklarının da yattığı Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi içerisinde bulunan 7 No'lu Cezaevi C-8 koğuşunda kalan 2 tutuklunun koğuşları yönetim tarafından degiştirilmek istedi. Karara tepki gösteren bir grup tutuklu isyan çıkardı. Koğuşlardaki yorgan ve yastıkları ateşe verdi. İsyana cezaevi yönetimi müdahale etti. İhbar üzerine olay yerine Silivri Belediyesi'ne ait çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Alevlere müdahale eden ekipler, kısa sürede yangını söndürdü. Yaklaşık 2 saat süren olaylar saat 17.00 civarında tamamen bastırıldı.

Maddi hasara yol açan yangının meydana geldiği koğuşta, ''hırsızlık'', ''yankesicilik'' ve ''gasp'' suçlamasıyla tutuklu bulunan kişilerin kaldığı öğrenildi.  

<embedcode>
  <embed src="http://video.mynet.com/habervideo/Silivri-Cezaevi-nde-isyan/1405338.swf" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" width="400" height="334"/>
</embedcode>

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.