Sinemayı ve Dizileri Bırakmadım

Sinemayı ve Dizileri Bırakmadım

Yaşar Alptekin, kendini dine verdikten sonra, oyunculuğu bıraktığını sanıp dizi ve sinema teklifleri getirilmediğini söyledi.

Saba Tümer'in programına konuk olan oyuncu-model Yaşar Alptekin, dini eğilimleri nedeniyle, artık oyunculuk yapmayacağının düşünüldüğünü ancak bunun doğru olmadığını ifade etti.

televizyongazetesi.com'un haberine göre; maddi zorluklar yaşadığını söyleyen Yaşar Alptekin, kitap geliri ve kendi tasarladığı tişörtlerin satışı ve gittiği dini sohbetlerden aldığı cüzi bir para ile geçindiğini anlattı.

"Benim dizi filmi, sinemayı falan bıraktığımı zannettiler" diyerek piyasada böyle bir kanı oluştuğunu ve gece gündüz kendisini ibadete verdiğinin sanıldığını belirtti.

"Benim Hacca gittikten sonra, herşeyden elimi eteğimi çektiğimi zannediyorlar" ifadesini kullanan Yaşar Alptekin, insanlara gidip bunu tek tek izah edebilecek birisi olmadığını da sözlerine ekleyerek "Ben yalnızca teklif bekliyorum. O insanlar da benim böyle bir şey yapmadığımı zannederek bana teklif etmiyorlar ama her zaman tekliflere açığım" dedi.

50 yaşına merdiven dayamış olmasına karşın fiziğinin yerinde olduğunu ancak yine de bitmiş olmadığını söyleyen Yaşar Alptekin, "Sonuçta bir dizide oynadığım zaman elim ayağım düzgün. En azından beni sevenler ve geçmişte beni seven ve şu anda da beni sevenler hala var. Belki de bu benim için bir imtihandır" şeklinde konuştu.

(Sabah)

Etiketler :