Sırada Robinho var

Sırada Robinho var

Quarasme ve Guti'yi bitirine Kartal'da gözler şimdi Robniho'nun transferine çevrildi...

Başkan Demirören ve yöneticiler Zülfikaroğlu ile Adalı, bütün ağırlıklarını sambacıya getirmek için veriyor. Basın Sözcüsü Mete Düren, Guti'nin sağlık kontrolü sırasında gazetecilere, "Robinho'yu mu bekliyorusunuz" diyerek sinayli verdi Beşiktaş dünya yıldızlarına doymak bilmiyor.

Perdeyi Quaresma'yla açan Siyah-Beyazlılar, transfer şovunu İspanyol star Guti'ye sürdürdü. Hem camianın hem de taraftarların büyük takdirini kazanan Beşiktaş, gözünü bir süreden beri ilgilendikleri Brezilyalı yıldız Robinho'ya çevirdi. Quaresma, Guti ve Hilbert transferlerin baş aktörleri olarak ön plana çıkan Başkan Yıldırım Demirören ve Asbaşkanlar Cengiz Zülfikaroğlu ile Serdal Adalı, artık tüm mesailerini sambacı golücü Atatürk Havalimanı'na indirmek için harçıyor.

Edinilen bilgilere göre Santos ile 1 Ağustos'ta kiralık sözleşmesi sona eren Robinho'yu kendisine teklif edilen 6 milyon euro'yu kabul etti. Bu rakamı sambacı futbolcuya vermek istemeyen Premier Lig takımı Manchester City, Siyah-Beyazılar'ın kiralama önerisen yeşil ışık yaktı. 3 yöneticinin önümüzdeki günlerde İngiletere'ye çıkarma yapıp Manchester City ile resmi prosedürleri çözüme kavuşturacağı öğrenildi.

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, Guti'nin sağlık kontrolü sırasında gazetecilere, "Robinho'yu mu bekliyorusunuz" diyerek adeta sinayli verdi. Yıllık 6 milyon euro gibi astronomik bir para isteyen Robinho'nun sponsorlarıda hazır. Paranın 2 milyon euro'su Gürallar'a ait Artcraft şirekti üslenirken Delta Mobilya 1 milyon euro'luk bir katkı yapacak. Kalan 3 milyo euro'nun ikisini Yıldırım Demirören'in geçtiğimiz günlerde yüzde 80'ini satın aldığı Emoil üstlenecek. Kalan 1 milyon euro'sunu ise Serdal Adalı'ya bağlı şirketler karşılayacak.

BUGÜN

Etiketler :